ροή ειδήσεων

Πώς έφτασαν στο χωρισμό Κωστόπουλος-Μπαλατσινού

Οι φήμες για επικείμενο χωρισμό Κωστόπουλου-Μπαλατσινού...
είχαν ξεκινήσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα από τις σελίδες του διαδικτύου. Φήμες που έλεγαν ότι το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, πρόσθεταν επίσης ότι η απόφαση ήταν κοινή. Ένας ακόμα γάμος τελείωσε με μία λιτή ανακοίνωση που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περιγράψει καταστάσεις και συναισθήματα.

Οι απειλές για μηνύσεις
Ο Βολιώτης επιχειρηματίας και παρουσιαστής έβγαινε από τα ρούχα του όταν άκουγε τις φήμες αυτές και μάλιστα από τον προσωπικό του ιστότοπο μίλησε με αρκετά σκληρή γλώσσα για όσους έσπευδαν να τον χωρίσουν από τη σύντροφο της ζωής του.
Ο ίδιος ο Κωστόπουλος μάλιστα είχε εκφράσει την πρόθεσή του να κινηθεί αν χρειαστεί και νομικά, σε μία προσπάθεια να προστατέψει την οικογένειά του. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Star είχε χαρακτηριστικά αναφέρει ότι: «Αυτός πρέπει να παίρνει ληγμένα. Δεν ξέρω τι είδους ναρκωτικά ή αν είναι φαρμακευτικά γιατί ακόμα και σε τέτοιες βλακείες, ακόμα και στο internet, κάνεις ένα τηλέφωνο να διασταυρώσεις τις πληροφορίες σου. Όχι εμένα, ένα γνωστό μου. Αν δεν το κάνεις είσαι ένα κω……δο που θέλει να κάνει ζημιά στη ζωή του άλλου. Αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ».
Πώς γνωρίστηκαν
Η Τζένη Μπαλατσινού, σε παλαιότερη συνέντευξή το 2011 είχε περιγράψει το πως γνωρίστηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Όλα ξεκίνησαν από ένα χορό. Ήταν παρουσιαστής εκείνος με τη Ζωή Λάσκαρη και τον Θέμο Αναστασιάδη μιας εκπομπής, όπου συμμετείχε κι εκείνη, όταν ο σκηνοθέτης τους είπε ότι πρέπει να κάνουν ένα χορευτικό οι δυο τους. Στις πρόβες άρχισε να «ψήνεται» κάτι. «Εγώ τότε ήμουν αρραβωνιασμένη κι εκείνος είχε μία σχέση. Κάναμε απλά παρέα, γιατί ο ένας γνώριζε για τη σχέση του άλλου. Αυτό είναι το κάρμα. Είμαι τρισευτυχισμένη και συγκλονιστικά ερωτευμένη. Εγώ παρόλο που συζούσα τότε, χώρισα πολύ γρήγορα, ο Πέτρος άργησε λίγο, γιατί ένιωθε τύψεις», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη.
Ο γάμος
Πώς όμως, έγινε η πρόταση γάμου; Όπως είχε πει η ίδια, βρισκόταν στο Κολωνάκι σ” ένα πολύ στενό δρόμο κι έπρεπε να παρκάρει. Εκείνος την παίρνει τηλέφωνο και της λέει: «22 ή 26;». Εκείνη πάρκαρε, τον πήρε τηλέφωνο και του απάντησε «26». «Το είπα στους γονείς μου την ώρα που τυπώνονταν οι προσκλήσεις, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη. Το έμαθαν τελευταία στιγμή».



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *