ροή ειδήσεων

Πρωτότυπες κλοπές σε περίπτερα της Ρόδου

Η καταγγελία αναγνώστη στο "Πρώτο Θέμα"

Διαβάστε τι κάνει ένας άνδρας και εξαπατά τους περιπτερούχους, εξασφαλίζοντας δωρεάν χρόνο ομιλίας...

Όσκαρ... φαντασίας δικαιούται ο άγνωστος άνδρας που χρησιμοποιεί μια πρωτότυπη μέθοδο για να εξασφαλίζει δωρεάν χρόνο ομιλίας στο κινητό του ή και να τον... πουλάει, κλέβοντάς τον από τις κάρτες που ζητά -αλλά τελικά δεν αγοράζει- από περίπτερα της Ρόδου!

Οι κάμερες των περιπτέρων έχουν καταγράψει τον άγνωστο προς το παρόν δράστη που εμφανίζεται ως πελάτης και προσποιείται ότι αγοράζει μπουκάλια με νερό, αναψυκτικά και εφημερίδες. Το τελευταίο που ζητά από τους περιπτερούχους είναι μια κάρτα ομιλίας άξιας 50 ευρώ αλλά, όταν έρχεται η ώρα να πληρώσει, προσποιείται ότι δεν βρίσκει το πορτοφόλι του μέσα στην τσάντα που κρέμεται από τον ώμο του. Στον περιπτερούχο λέει ότι ξέχασε τα χρήματα στο αυτοκίνητό του και αφήνει ό,τι έχει διαλέξει για να αγοράσει, πηγαίνοντας να τα φέρει.

Στο μεταξύ, όμως, έχει... σημειώσει τον κωδικό της κάρτας σε ένα χαρτί μέσα στην τσάντα του και δεν... επιστρέφει ποτέ! Μέσα σε λίγα λεπτά, εξαπάτησε τρεις περιπτερούχους στο Παραδείσι οι οποίοι διαπίστωσαν κατόπιν εορτής ότι οι κάρτες που είχαν στα χέρια τους ήταν... άχρηστες! Οι κάμερες ασφαλείας ενός περιπτέρου έχουν καταγράψει τον δράστη, που αναζητείται από την Αστυνομία.
protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
ΠΡΟΣΟΧΗ: αετονύχης "γδύνει" περίπτερα στη Ρόδο - φωτο


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *