ροή ειδήσεων

Αυτές είναι οι περιοχές με ανοικτά καταστήματα όλες τις Κυριακές

Ανοίγει και το ζήτημα των προσφορών-εκπτώσεων

Ένας νέος κύκλος, με έμμεσες συνέπειες για το μάλλον των καταστημάτων και τη λειτουργία τους, ανοίγει... αναφορικά με τα καταστήματα, καθώς το Υπουργείο Ανάπτυξης αποφάσισε τη λειτουργία καταστημάτων και τις 52 Κυριακές του χρόνου. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις περιοχές στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και Θεσσαλονίκης και τις περιοχές Πικερμίου και Ραφήνας, Χαλκιδικής, Ρόδου, Κω, Σύρου, Μυκόνου και Σαντορίνης.

Βάσει των όσων φέρεται να έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα και με την εμπειρία που θα έχει αποκτηθεί από την πιλοτική εφαρμογή του μέτρου στις παραπάνω περιοχές θα επαναξιολογηθεί το ζήτημα της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων την άνοιξη του 2015, χωρίς να αποκλείεται η πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου σε όλη τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι, εκτός από τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, προς απελευθέρωση βαίνει και το ζήτημα των προσφορών και των εκπτώσεων. Μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2014 ο υπουργός Ανάπτυξης θα πρέπει να έχει εκδώσει υπουργική απόφαση με την οποία θα θεσπίζεται Κώδικας Δεοντολογίας για την προστασία του καταναλωτή κατά τις προσφορές, τις εκπτώσεις και τις προωθητικές ενέργειες.

Το υφιστάμενο καθεστώς θα επανεξεταστεί στο τέλος του τρέχοντος έτους έτσι ώστε μέχρι την άνοιξη του 2015 να έχει θεσπιστεί νομοθεσία που θα απαλείφει τους εναπομείναντες περιορισμούς.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/7/14 23:18

    Το θέμα είναι και οι δημόσιες υπηρεσίες να είναι ανοιχτά έστω Σαββατο ώστε να υπάρχει ισότητα. Οχι να παίρνουν άδειες, Σαββατοκύριακα ελέυθερα και ο ιδωτικός υπάλληλος να υποφέρει μια ζωή και αν μιλήσει να υπάρχει φόβος να χάσει την δουλειά του. Αρκετά πια!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολλοί ήταν αυτοί που βολεύτηκαν επί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και εμείς κάθε μέρα φτύνουμε αίμα............ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *