ροή ειδήσεων

Τραγελαφική Γραφειοκρατία και πάλι μεταξύ ΟΑΕΔ και ΙΚΑ

Αναγνώστης:

Από την Παρασκευή 18 Ιουλίου Το σύστημα στο ΙΚΑ έχει αναβαθμιστεί με συνέπεια να έχει αλλάξει... ο τρόπος λειτουργίας στο ΜΗΤΡΩΟ. Ένα από τα βασικά μειονεκτήματα που μέχρι να λυθεί θα ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο είναι ότι πλέον δεν μπορούν να θεωρήσουν τα Οικογενειακά Βιβλιάρια και να εκτυπώσουν το χαρτάκι όπως παλαιότερα.

Εδώ και 2 χρόνια δεν ήταν απαραίτητο να θεωρούνται τα οικογενειακά βιβλιάρια εφόσον είχε την ετικέτα ο άμεσος ασφαλισμένος και δεν το θεωρούσαν αφού δε χρειαζόταν.

Το πρόβλημα τώρα όμως ξεκινάει, αφού ο ΟΑΕΔ για να επιδώσει τα Οικογενειακά επιδόματα που ξεκίνησαν από τις 14/07 έχει ως βασική προϋπόθεση τη θεώρηση του Οικογενειακού Βιβλιαρίου.
Μα το ΙΚΑ δε μπορεί να εκτυπώσει πλέον χαρτάκι.

Οι υπάλληλοι του Μητρώου ΙΚΑ πήραν τον ΟΑΕΔ τηλέφωνο αυτοπροσώπως και τους ενημέρωσαν για τις νέες αλλαγές και τι μπορούσαν να κάνουν για να μπορεί ο κόσμος να φτιάξει όλα τα απαραίτητα χαρτιά και να πάρουν τα επιδόματα που δικαιούνται μα και ο ίδιος ο ΟΑΕΔ δεν έχει καμιά ενημέρωση επ αυτού.

Πάντως το να το γράφανε οι υπάλληλοι με το χέρι και με σφραγίδα δεν γινόταν δεκτό.

Να δούμε πάλι πότε θα επιλυθεί αυτό το πρόβλημα που ως συνήθως συγκαταλέγεται στη γραφειοκρατία και στην ασυνεννοησία μεταξύ των Υπηρεσιών και να τονίσω πως δεν ευθύνονται οι Υπάλληλοι, μα το Κεντρικό Κράτος που ως γνωστό πάντα κάνει κάτι χωρίς να έχει πρώτα εφαρμόσει τους νόμους στα νέα Δεδομένα

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *