ροή ειδήσεων

Εκτός φυλακής αλλά κλειδωμένη στο σπίτι η Ζαρούλια

Σε κατ οίκον περιορισμό θα παραμείνει η Ελένη Ζαρούλια μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών που έλυσε τη διαφωνία που είχε προκύψει μετά την απολογία της υπέρ των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Η κατηγορούμενη βουλευτής, σύμφωνα με το βούλευμα, έχει το δικαίωμα να ...

μεταβαίνει μόνο στη Βουλή για τις κοινοβουλευτικές της υποχρεώσεις.Το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο επέβαλε στην σύζυγο του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Αύριο θα απολογηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος. Και οι δυο αντιμετωπίζουν το κακούργημα της διακεκριμένης όπλο κατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση και κινδυνεύουν με προφυλάκιση. Ν. Μίλτος αντιμετωπίζει και πλημμεληματική κατηγορία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών. Την Παρασκευή έχουν κληθεί για συμπληρωματική απολογία ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι βρίσκονται από την αρχή μαζί του στη φυλακή, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *