ροή ειδήσεων

Τσιγγάνοι εισβάλουν σε σπίτια στο Ροδίνι

Αναγνώστης:

Γεια σας , λέγομαι Η. Νικόλαος και μένω στο Ροδινι στα εργατικά ,εδώ και 4 μέρες ,2 τσιγγάνοι μικροί σε ηλικία...
χτυπούν τις πόρτες στα σπίτια και σηκώνουν τα ρολά από τα παράθυρα ,προφανώς για να δουν αν είναι μέσα οι ιδιοκτητες ,για να μπούν μέσα.Συγκεκριμένα στο σπίτι μας τι πρώτη μέρα χτύπησαν στο σπίτι τις μητέρας μου ,ο αδερφός μου κοιμόταν μέσα ,μέχρι να ανοίξει τι πόρτα ,ο ένας από τους δυο προσπάθησε να ανοίξει το ρολό του παραθυρου ,όταν άνοιξε του είπαν πως κάποιος τους έστειλε να μαζέψουν τα μπάζα, ( ποια μπάζα? ,δεν είχαμε μπάζα). 2 μέρες μετά ήρθαν στο δικό μου σπίτι ,από κάτω ,ακριβώς το ίδιο σύστημα χτύπησαν την πόρτα ,μέχρι να ανοίξω ακούω θόρυβο στο παράθυρο ,το ψυλλιάστηκα ,δεν άνοιξα στην αρχή ,ρώτησα πρώτα ποιος είναι,η απάντηση που πήρα ( ήρθα να πάρω τα παλιοσίδερα ) ,ανοίγω τι πόρτα και είχαν εξαφανιστεί,προφανώς όταν κατάλαβαν ότι κάποιος είναι μέσα .Αμέσως μετά μιση ώρα έρχεται η μητέρα μου και μου λέει ότι είδε 2 τσιγγάνους στη πίσω αυλή μιας γειτόνισσας στο παράθυρο και φώναζαν (γιώτη εδώ είσαι? ) Τους ρώτησε ρε τι κάνετε εδώ ,ψάχνουμε κάποιον ήταν η απάντηση, φώναξε τι γειτόνισσα η μητέρα μου και έφυγαν τρέχοντας,όταν ήρθε σε μένα και τις είπα ότι χτύπησαν και στο σπίτι μας ,φρίκαρε γιατί δε το φαντάστηκε ότι μιση ώρα πριν ,προσπαθούσαν να μπούν στο δικό μας το σπίτι. Σήμερα το πρωί χτυπάει πάλι η πόρτα ,δεν απάντησα άνοιξα ξαφνικά για να δω ποιος είναι , ήταν ο ένας αυτή τι φορα σε ασφαλή απόσταση από τι πόρτα ,ένας τσιγγάνος γύρο στα 17-19 ,μόλις με είδε ξαφνικά στη πόρτα μου λέει ,(ο γιάννης εδώ είναι?) κάνει δυο βήματα πίσω ,του λέω αν ξαναπεράσεις από δω θα σε .......και έφυγε τρέχοντας. Παρακαλώ ενημερώστε τους κατοικους τις περιοχής , η μητέρα μου πήρε σήμερα την αστυνομία και τους το είπε. Στα παλιά εργατικά στο Ρόδινη μένουμε εμείς κάτω από την εκκλησια.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/7/14 00:00

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ ΤΑ ΞΕΦΩΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΟ ΑΡΧΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ.ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΩΣΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΩΛΩΝΑΚΗ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΜΠΥΡΕΣ ΕΝΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.ΟΙ ΔΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΦΩΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/14 04:23

    Ζούμε σε κράτος ανομίας και αναρχίας. Οι μόνοι νόμοι που επιβάλλονται είναι οι εισπρακτικοί (υπέρ της εφορίας) και νόμοι για την διάλυση του κράτους και των Ελλήνων. Κάποτε πρέπει να το σταματήσουμε αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/7/14 14:39

    Την φωτια την πολεμας με φωτια...Δυστηχως...Ακραιες καταστασεις θελουν ακραιες λυσεις...Και παλι δυστηχως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *