ροή ειδήσεων

Ρόδος: Έσωσαν το συγγενή τους, αλλά συνελήφθησαν οι ίδιες

Κατηγορούμενες για ελευθέρωση κρατουμένου

Μόλις οι τρεις Ελληνίδες είδαν τον δικαστικό επιμελητή να καταφθάνει για να επιδώσει... την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Δωδεκανήσου στον 54χρονο κατηγορούμενο, επιτέθηκαν στον ίδιο και στους αστυνομικούς του τοπικού σταθμού«Στο πόδι» σήκωσαν τη δημοτική ενότητα Αφάντου στη Ρόδο τρεις γυναίκες, που έκαναν τα πάντα για να γλιτώσει τη σύλληψη ο γιος, σύζυγος και πατέρας του, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδίκη για χρέη προς τρίτους! Τελικά, αντί γι’ αυτόν, κατέληξαν οι… ίδιες στα κρατητήρια!

Μόλις οι τρεις Ελληνίδες είδαν τον δικαστικό επιμελητή να καταφθάνει για να επιδώσει την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Δωδεκανήσου στον 54χρονο κατηγορούμενο, επιτέθηκαν στον ίδιο και στους αστυνομικούς του τοπικού σταθμού που τον συνόδευαν για να τον συλλάβουν.

Πάνω στην αναμπουμπούλα που προκάλεσαν η μητέρα, η σύζυγος και η κόρη του ηλικίας 76, 48 και 24 χρόνων, ο 54χρονος βρήκε την ευκαιρία να γίνει… καπνός και αναζητείται. Τρεις γυναίκες, όμως, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενες για ελευθέρωση κρατουμένου.
protothema.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *