ροή ειδήσεων

Γεγονότα και προσδοκίες γύρω από Ιβάν Σαββίδη - οι διακοπές στη Ρόδο

Στη Ρόδο βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές ο Ιβάν Σαββίδης, όπως αποκαλύπτει... σχετικό δημοσίευμα της τοπικής διαδικτυακής εφημερίδας «Ροδιακή» με τίτλο: «Εκτός από διακοπές ετοιμάζεται να επενδύσει στο νησί μας», αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ: «Στη Ρόδο έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γνωστός επιχειρηματίας στην Ελλάδα, κ. Ιβάν Σαββίδης.

Ο κ. Σαββίδης συνοδευόμενος από προσωπικούς συνεργάτες του και μέλη της οικογένειας του, κατευθύνθηκε στο λιμάνι της Ρόδου και από εκεί επιβιβάστηκε σε πολυτελή θαλαμηγό, η οποία αναχώρησε για την Λίνδο, όπου και εκτιμάται ότι θα παραμείνει για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», θα παραμείνει στο νησί μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας και συνδυάζει αυτό το ταξίδι, με επιχειρηματικές δραστηριότητες που ενδέχεται να αναπτύξει στην Ρόδο.

Εκτιμάται ότι εξαιτίας των πολύ καλών σχέσεων που έχει με Ρώσους επιχειρηματίες και ειδικά με τον μεγιστάνα κ. Αμπράμοβιτς, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν ακόμα και σε κοινές επενδύσεις στην περιοχή της Δωδεκανήσου.

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στον ξενοδοχειακό κλάδο της χώρας για νέες επενδύσεις, συνεργασίες και εξαγορές.

Οι περισσότεροι μεγάλοι όμιλοι που δραστηριοποιούνται στον ξενοδοχειακό χώρο είτε έχουν γίνει αποδέκτες επενδυτικών προτάσεων, είτε προγραμματίζουν οι ίδιοι νέα επιχειρηματικά σχέδια.

Παράλληλα, εντείνεται το ενδιαφέρον των ξέων αλυσίδων για την υλοποίηση νέων επενδύσεων στον χώρο των ξενοδοχείων και του τουρισμού.

Πάντως, καθοριστικό ρόλο για την τύχη μιας σειράς επιχειρηματικών σχεδίων θα παίξει ο νέος Επενδυτικός Νόμος και η ευελιξία που θα προσφέρει για την υλοποίηση αυτών.

Η εκδήλωση του έντονου ενδιαφέροντος για επενδύσεις στο χώρο του τουρισμού οφείλεται στη σημαντική αύξηση που εμφάνισαν τα περισσότερα βασικά μεγέθη του τομέα ειδικά την τελευταία διετία και η σαφής βελτίωση της εικόνας του ελληνικού προορισμού στο εξωτερικό».

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις εντός των προσεχών ημερών επίκειται επιστροφή του κ. Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τρέξει σημαίνοντα θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις του, προεξάρχοντος του ΠΑΟΚ, με τις πληροφορίες περί εξελίξεων γύρω από τα θέματα του προπονητικού και των χρεών να πληθαίνουν. Μέχρις ότου όμως γίνουν πραγματικότητα η επιφυλακτικότητα είναι κάτι περισσότερο από - δικαιολογημένα - δεδομένη.
novasports.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *