ροή ειδήσεων

Ρόδος: Έδειραν οδηγό λεωφορείου μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών


Σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου έζησαν οι 70 επιβάτες ενός διπλού λεωφορείου στη Ρόδο, όταν δύο νεαροί που περίμεναν σε στάση στην περιοχή της Ιξιάς, μπούκαραν μέσα κι έσπασαν στο ξύλο τον οδηγό...

Έντρομοι οι επιβάτες ούρλιαζαν και καλούσαν σε βοήθεια, ενώ ορισμένοι πιο ψύχραιμοι κάλεσαν την αστυνομία.

Το περιστατικό που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ, επιχειρήθηκε (για άνγωστους λογους) να κρατηθεί μυστικό από την διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ που ενημερώθηκε αμέσως και τον δήμο της Ρόδου είναι εξαιρετικά σημαντικό και φανερώνει εκτός των άλλων τους πολλαπλούς κινδύνους με τους οποίους βρίσκονται καθημερινά εκτεθειμένοι οι εργαζόμενοι στην δημοτική αυτή επιχείρηση.




Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα, όταν το διπλό λεωφορείο της ΡΟΔΑ (φυσούνα) ξεκίνησε από τον σταθμό του Μανδρακίου με προορισμό την Ιαλυσό. Στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, το διπλό λεωφορείο σταμάτησε καθώς ένα όχημα που βρίσκονταν σταθμευμένο στη στροφή το εμπόδιζε να προχωρήσει.




Ξεκίνησαν με φραστικό επεισόδιο

Όπως δήλωσαν στη «Ροδιακή» αυτόπτες μάρτυρες που επέβαιναν στο λεωφορείο, δύο νεαροί με μηχανή βρίσκονταν πίσω από αυτό και φαίνεται επειδή περίμεναν αρκετή ώρα, εκνευρίστηκαν και έκαναν παρατήρηση στον οδηγό του λεωφορείου, να προχωρήσει.

Ο οδηγός εκνευρίστηκε από την παρατήρηση που έγινε κι εκεί φαίνεται να άναψαν τα αίματα σε φραστικό επίπεδο: Έβρισαν οι νεαροί, έβρισε ο οδηγός και όλοι νόμιζαν ότι το επεισόδιο είχε λήξει εκεί. Φεύγοντας οι δύο νεαροί έκαναν νόημα στον οδηγό της ΡΟΔΑ ότι η διένεξή τους δεν έληξε και ότι σύντομα θα τα… έλεγαν ξανά. Κι έτσι ακριβώς έγινε.

Του έστησαν καρτέρι στη στάση του Ρόδος Πάλας

Οι δύο νεαροί κινήθηκαν γρήγορα, για περίπου 4 χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό, υπολόγισαν το δρομολόγιο του λεωφορείου κι αφού άφησαν τη μηχανή τους σε στάση που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο Ρόδος Πάλας, περίμεναν στη στάση παριστάνοντας τους… επιβάτες.

Εκεί, μόλις έφθασε το λεωφορείο του έκαναν σήμα για να σταματήσει κι ο οδηγός (ο οποίος έτσι κι αλλιώς θα άνοιγε τις πόρτες για να κατέβουν οι τουρίστες) μη γνωρίζοντας τι τον περιμένει, άνοιξε την πόρτα!

Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται

Οι νεαροί μπούκαραν μέσα στο λεωφορείο, όρμηξαν στον οδηγό και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν ανηλεώς, πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει. Η μανία τους ήταν δε τόσο μεγάλη που τον έσυραν από τη θέση του και τον χτύπησαν και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Οι επιβάτες του λεωφορείου στην πλειοψηφία τους τουρίστες έπαθαν σοκ βλέποντας μπροστά τους να εκτυλίσσεται η συμπλοκή και κάποιοι ειδοποίησαν την αστυνομία με τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ κάποιοι άλλοι βιντεοσκόπησαν το απίστευτο περιστατικό.


Έρευνες από την αστυνομία


Όλα αυτά έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και μέχρι να έρθει η αστυνομία όλα είχαν πλέον τελειώσει.


Ο οδηγός πήρε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και χθες υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά, ενώ μετέβη και στο νοσοκομείο όπου πήρε γνωμάτευση γιατρού για τα τραύματα που είχε στο πρόσωπο και στο σώμα του. Έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους διεξάγει η αστυνομία.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό πάντως. Καθημερινά οι επαγγελματίες οδηγοί που κινούνται στους δρόμους του νησιού μας βρίσκονται αντιμέτωποι με πολλές τέτοιες περιπτώσεις οι οποίες πάντως έχουν αναφερθεί στη διοίκηση της δημοτικής Επιχείρησης αλλά και στο σωματείο των εργαζομένων αντίστοιχα, το οποίο έχει εκφράσει πολλές φορές την αγωνία τους.


http://www.tribune.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/7/14 22:00

    Έχει ξεφύγει η κατάσταση γενικώς.Δεν πάμε καθόλου καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/14 22:29

    ρεζιλικια καλα ενας δεν βρεθηκε να ηρεμησει τα πνευματα ολοι βλεπανε και γραφανε το ξυλο που επεφτε ! ειμαστε για πολλα γιαουρτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/7/14 23:38

    να μαθουν συμπεριφερονται κυριε συντακτη.δεν ειναι η πρωτη φορα που ακουμε τσαμπυκαλικια απο οδηγους λεωφωρειων.τις προαλλες 1)οδηγουσε επανω στην διαχωριστικη λωριδα και δεν αφηνε αλλους οδηγους να τον προσπερασουν.οταν φτασανε στα φαναρια και τον βρισανε μερικοι,σαν κοτα ελεγε πως δεν χωρουσε δηθεν.2)λιγο πριν την δεξια στροφη προς πλαζα χοτελ και τραπεζα πειραιως,ο εξυπνακιας σταματα πριν την διασταυρωση αφηνωντας εξαλους ολους τους οδηγους απο πισω,για να ξεφωρτωσει βαλιτσες και πελατες του πλαζα!!!!!αντι να στριψει μεσα δεξια που ητανε το λογικο!!!εκανε τον κοσμο να περπατησει με τις βαλιτσες μεσα στο δρομο και σχηματησε μια ουρα μεχρι τα εκατο μαγαζια.ο τσαμπουκας του δε ητανε τοσο μεγαλος που πηγε αγριεμενος στην κυρια ακριβως απο πισω του και εκανε φραστικες αλλα και επιθετικες χειρονομιες.αγραματοι ειναι και κοινωνικα αμορφωτοι καθως επισης και μη γνωστες του κ.ο.κ.ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝΕ.ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/14 13:51

      ΕΣΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ?
      ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ. ΕΞΥΠΝΕ ΕΛΛΗΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ (ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ) ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/7/14 00:26

    Εμ και αυτος αυτος επαγγελματίας οδηγός με κόσμο μέσα και βρίζει.Επεσε σε καλόπαιδα και τον κάνανε μπαούλο.Τέτοιες εποχές δυστυχώς τα νευρα δεν έχουν καλή κατάληξη.Ηρεμία θέλει μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/7/14 23:00

    αυτός που θα τις φάει άσχημα απο εμένα ειναι ο κοτσιδάκιας που οδηγεί ένα κάμπριο λεωφορείο κόκκινο και πηγαίνει πιο αργά και απο το τρενάκι!. Στον ΚΟΚ πρέπει να μάθει ο αγράμματος ότι είναι παράνομο να περνάς τα όρια ταχύτητος ασφαλώς ΑΛΛΑ είναι εξίσου παράνομο να πηγαίνεις και πάρα πολύ αργά.Οδηγεί σε σημείο να κοντεύει να σβήσει το αυτοκίνητο,με περίπου 5-10χλμ/ώρα.Του κορνάρεις,του φωνάζεις αλλά χαμπάρι με αποτέλεσμα να εκνευρίζει τους οδηγούς πίσω και να δημιοργεί τεράστιες ουρές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *