ροή ειδήσεων

Απίστευτο: Βρήκαν κοκαϊνη μέσα σε κιβώτια με μπανάνες σε σούπερ μάρκετ της Πορτογαλίας! - όπως και πέρυσι στην Ρόδο και στου Ρέντη

Την κατάσχεση 237 κιλών κοκαΐνης, η οποία είχε κρυφτεί επιμελώς μέσα σε καφάσια με μπανάνες από την Κολομβία, ανακοίνωσε... η αστυνομία της Πορτογαλίας. Η λεπτομέρεια που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν ότι το φορτίο είχε ήδη μεταφερθεί στα ράφια των σούπερ-μάρκετ, όπου το ανακάλυψαν οι πελάτες.

Την ίδια εποχή, πέρσι, είχε ανακαλυφθεί ανάλογο φορτίο κοκαΐνης σε κιβώτια με μπανάνες σε αποθήκη στου Ρέντη και στη Ρόδο

Οπως ανακοινώθηκε από την πορτογαλική αστυνομία, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 198 πακέτα που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 237 κιλών τα οποία ήταν κρυμμένα σε καφάσια με μπανάνες. Τα καφάσια είχαν παραδοθεί σε πολλά σουπερμάρκετ της βόρειας Πορτογαλίας.

Η εφημερίδα Diario de Noticias διευκρίνισε ότι η αστυνομία τέθηκε σε συναγερμό έπειτα από την καταγγελία ενός πελάτη σουπερμάρκετ της Βαλένσα, στη βορειοδυτική Πορτογαλία.

Η αστυνομία επεσήμανε στη συνέχεια ότι η κοκαΐνη είχε προορισμό την Ισπανία, όμως από λάθος παραδόθηκε στην Πορτογαλία, όπως διευκρινίζει η εφημερίδα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *