ροή ειδήσεων

Cyberkid: Ένα application για παιδιά-χρήστες του Διαδικτύου

Μια νέα εφαρμογή που διασφαλίζει την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο από το κινητό δημιούργησε.... η διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Το «Cyberkid» δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να επικοινωνούν άμεσα και σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση κινδύνου ή απειλής με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω touchscreen call, αλλά και μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος.

Οι αξιωματικοί θα διαχειρίζονται τον κίνδυνο ή την απειλή που προέρχεται από το διαδίκτυο μέσω ενός σύγχρονου Κέντρου Διαχείρισης Διαδικτυακών Απειλών (Cyber Alert)

Ο διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης δήλωσε ότι προσδοκά μέσα στους επόμενους δύο μήνες να έχουν κατεβάσει την εφαρμογή αυτή 500.000 χρήστες κινητών τηλεφώνων και με τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας οι χρήστες της να έχουν φθάσει τα 3.500.000.

«Η επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου θα επιτρέψει στην Ελληνική Αστυνομία να διαθέτει τη διασημότερη εφαρμογή (application) κινητού τηλεφώνου σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ανάπτυξη της ειδικής διαδικασίας στα ελληνόπουλα μέσω του Cyber Alert αποτελεί όχι μόνο ευρωπαϊκή, αλλά και παγκόσμια καινοτομία», πρόσθεσε.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *