ροή ειδήσεων

Νέα ανάκληση αυτοκινήτων Honda

Επεκτείνεται το πρόγραμμα ανακλήσεων αυτοκινήτων μάρκας Honda σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή...

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων HONDA στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, επεκτείνει το πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας Honda που είχε ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2013 .

Η επέκταση της ανάκλησης αφορά επιπλέον 1.752 οχήματα επί συνόλου 3.769 αυτοκινήτων, σύμφωνα με τα ακόλουθα μοντέλα και περιόδους παραγωγής:

  • Honda Stream, Μοντέλα ετών: 2001, 2002, 2003, Κωδικός μοντέλου: RN1
  • Honda Jazz, Μοντέλα ετών: 2002, 2003, Κωδικοί μοντέλου: GD1
  • Honda CR-V, Μοντέλα ετών: 2002, 2003, Κωδικός μοντέλου: RD8
  • Honda Civic, Μοντέλα ετών: 2002, 2003, Κωδικοί μοντέλου: ES4, ES5
  • Honda Accord, Μοντέλα ετών: 2003, Κωδικοί μοντέλου: CL7, CL9

Όπως έγινε γνωστό σε ορισμένα από τα επηρεαζόμενα οχήματα, ενδέχεται ο μηχανισμός ενεργοποίησης του αερόσακου συνοδηγού, στην περίπτωση μόνο που αυτός ενεργοποιηθεί κατά την διάρκεια ατυχήματος, να παράξει μεγαλύτερη πίεση φουσκώματος από την κανονική, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει την ρήξη του και ενδεχομένως τον τραυματισμό του επιβάτη που πιθανόν κάθεται στην θέση του συνοδηγού. Η λειτουργία των υπόλοιπων αεροσάκων παραμένει ανεπηρέαστη.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι επιπλέον ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της HONDA για να γίνει προληπτικός έλεγχος και τυχόν αντικατάσταση επηρεαζόμενων ανταλλακτικών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στο τηλέφωνο 210 3483605 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *