ροή ειδήσεων

Kυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την πυρηνική βόμβα των κόκκινων δανείων ζήτησε η Μέρκελ!



ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!...

Με απενεργοποίηση πυρηνικής βόμβας ισοδυναμεί για την κυβέρνηση Σαμαρά το κούρεμα των 110 δις ευρώ κόκκινων δανείων σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Η παγωμάρα γίνεται ακόμη πιο έντονη μετά την άρνηση της Μέρκελ να "συμμετάχει" η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζαστο συγκεκριμένο κούρεμα.

-Εάν θέλεις να κουρέψεις τα κόκκινα δάνεια φρόντισε το τίμημα να το πληρώσουν οι Έλληνες και όχι οι Γερμανοί φορολογούμενοι. Στο κάτω κάτω οι Έλληνες τα πήραν. Κόψε συντάξεις, μισθούς, πρόσθεσε έμμεσους φόρους.Κάνε ότι θέλεις με τους Έλληνες αν και θα σου πρότεινα να συγκυβερνήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να προσφύγεις σε εκλογές. Η δική σου κυβέρνηση δεν αντέχει κάτι τέτοιο. Μόνο μια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μπορεί με πολύ κόπο και πόνο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των κόκκινων δανείων. Επίσης ξέχνα και τα αποθεματικά του TXS. Άλλωστε τα 11 δις είναι απλά ασπιρίνες μπροστά στα 110 δις των δανείων και στα 67,5 που χρωστάνε οι Ελληνες φορολογούμενοι. Αντιλαμβάνομαι ότι κάθεσαι πάνω σε μια πυρηνική βόμβα, αλλά είναι επιλογή σας μια και δενδείχνετε καμμία διάθεση για μεταρρυθμίσεις στον διεφθαρμένο δημόσιο τομέα. Επίσης να γνωρίζεις ότι δεν με ενδιαφέρει αν ο Έλληνας πρωθυπουργός ονομάζεται Σαμαράς ή Τσίπρας...

Σοκαρισμένος ο Έλληνας πρωθυπουργός μετά τα μπινελίκια από την Μέρκελ πετάχθηκε ασμένως στην Φλωρεντία για να αναζητήσει παρηγοριά από τον άλλο τον μπατίρη, τον Ιταλό πρωθυπουργό, ο οποίος κάνει τον καμπόυ. Την ίδια στιγμή η Μέρκελ πιέζει αφόρητα τη Γαλλία να κάνει κάτι με τα του οίκου της.

Με απλά λόγια η κόλαση είναι μπροστά μας...

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *