ροή ειδήσεων

Μια ζωή με... ερωτηματικά - Η στιγμή που δύο ομοφυλόφιλοι άντρες αποκτούν παιδί (pic)

Κάθε άλλο παρά συνηθισμένη μπορεί να χαρακτηριστεί η φωτογραφία δύο ανδρών που γίνονται γονείς. Ωστόσο, είναι μία εικόνα βγαλμένη σίγουρα από το μέλλον αφού οι δύο άνδρες δε μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά χαράς τη στιγμή που παίρνουν στα χέρια τους το παιδί τους....

Την σκηνή κατέγραψε με το φωτογραφικό της φακό μία Καναδή φωτορεπόρτερ, ονόματι Lindsay Foster. Λίγες ώρες μετά, η Καναδή δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook και σε «χρόνο-μηδέν» τα likes άρχισαν να πέφτουν… βροχή.

Η φωτογράφος έγραψε στο προφίλ της: «Είχα την ευκαιρία να φωτογραφίσω την συγκλονιστική στιγμή της γέννησης του μικρού και την παράδοση του στους δύο γονείς του που αδημονούσαν να τον κρατήσουν στα χέρια τους. Πέρασα πολλές ώρες στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου περιμέναμε μαζί την ώρα που η παρένθετη μητέρα έφερνε στον κόσμο το μωράκι. Στιγμές μετά τη γέννηση οι δυο τους κράτησαν τον Milo στα χέρια τους.

Κατέγραψα με τον φακό μου στα πρόσωπα τους τα συναισθήματα που κάθε γονιός έχει όταν γεννιέται το παιδί του. Οι δύο άντρες μίλησαν με την γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί για τις λεπτομέρειες της γέννας και έχουν εκπαιδευτεί για την ανατροφή του παιδιού τους. Είμαι πολύ περήφανη για αυτούς τους δύο γονείς».

Οι δύο γονείς απάντησαν στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων ως εξής: «Σεβόμαστε όλα τα σχόλια που κάνατε, παρότι δεν συμφωνούμε με τα αρνητικά. Τα θετικά είναι συντριπτικά περισσότερα από τα αρνητικά άλλωστε. Όλοι έχουν την άποψη τους και είναι σεβαστή. Είναι μια στιγμή αγνής αγάπης και αποδοχής.

O Milo θα περιβληθεί από πραγματικά ανιδιοτελή αγάπη και θα μεγαλώσει μαθαίνοντας να αποδέχεται διαφορετικούς τύπους οικογένειας, αλλά και να αποδέχεται τον καθένα με την ιδιαιτερότητα του. Ο Milo γεννήθηκε όσο διεξαγόταν το World Pride. Οι φωτογραφίες του αντιπροσωπεύουν την υπερηφάνεια για αυτό που πραγματικά είμαστε. Η αγάπη δεν γνωρίζει χρώμα, φύλο και σεξουαλικό προσανατολισμό. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. " Η αγάπη δεν γνωρίζει φύλο και σεξουαλικό προσανατολισμό ". Τι θα πείτε στο παιδί όταν μεγαλώσει; Τι θα του πείτε όταν ρωτήσει γιατί στο σχολείο τ' άλλα παιδιά έχουν μπαμπά και μαμά. Τι θα γίνει όταν σας ρωτήσει για τη μέλισσα στα άνθη; Εσείς πως γεννηθήκατε; Για ποιά αγάπη μιλάτε; Τι θα γινόταν το ανθρώπινο είδος αν επικρατούσε η "αγάπη" σας; Διαδίδετε την ψεύτικη "φύση¨σας με προβοκατόρικα επιχειρήματα επικαλούμενοι ανθρώπινα δικαιώματα. Ποιά δικαιώματα ποιάς ανθρώπινης φύσης. Πως θα ήταν ο πλανήτης με όντα σαν κι εσάς; Τα δάση, τα λουλούδια, τα λιβάδια, οι θάλασσες θα ήσαν όλα νεκρά, γιατί στη φύση δεν υπάρχουν παρένθετα όντα για πολλαπλασιασμό. Κάντε μιά βόλτα σε κανένα ψυχίατρο. Ίσως μπορέσετε να βοηθηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/7/14 10:24

    Κρίμα το παιδί να μεγαλώνει με δυο πούστηδες για γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάσου τι θα λέει ο ένας στο παιδί όταν θα κάνει σκανταλιές.
      -Σταμάτα γιατί θα το πω στον μπαμπά. Και θα του λέει το παιδί
      -Κι εσύ τι είσαι
      Καλά έχει κι άλλα για γέλια. Φαντάζεσαι στο μύθο αντί για Αδάμ και Εύα να ήσαν Αδάμ και Θανάσης.
      Ασε γιατί θέλω σελίδες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/7/14 20:07

      Fantasou na les aytes tis lalakies an o gyios h o eggonos sou einai gay. Saxlamaras pou eisai!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/7/14 11:13

    Το παιδι το ρωτησαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/7/14 11:14

    Αχ αυτες οι επιδοτησεις.Επιδοτηται η συκια κιαυτοι ολοι καταλαβαν λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/7/14 21:45

    Μιλώντας για αγάπη ..... δικαίωμα του κάθε πλάσματος πανω σ' αυτη τη γη είναι να αγαπά και να αγαπιέται ....κατω όμως απο αυτην την ομπρέλα δεν χωρούν τα πάντα , την ισοροπία της ζωής όποιο εγωκεντρικό άτομο μόνο και μόνο για να γίνει γονιός την χαλά εχει σε βάθος χρόνου και τις επιπτώσεις που δυστιχως παραλήπτη δεν έχουν τον ίδιο αλλά το ίδιο το παιδί που του στερούν απο την πρώτη στιγμη της ζωής του τον θυλασμό ,το κούρνιασμα στο ευλογημένο στηθος γεμάτο ζωη της μανας .....αυτοι ειναι οι γωνεις με την τόση αγάπη προς το παιδι... προσπαθούν να κάνουν τις τερατομορφίες καθημερινότητα ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/7/14 21:52

    συγνώμη ο ένας εκ των δυο μπαμπάδων γιατί είναι γυμνός στο στήθος μήπως ετοιμάζεται να το θυλάσει??? γιατι αυτή η εικόνα χαρακτηριζει μονο και μόνο μια μητέρα μετά τον τοκετο ....εκτός και αν το παίζει και λεχώνα αίσχος .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/7/14 18:59

      που το ειδες το αισχος? open your mind επιτελους

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *