ροή ειδήσεων

Scandinavian Airlines πάει παντού σ’ όλη την Σκανδιναβία από Ελλάδα

Με τα προγράματα SAS GO και SAS PLUS η πτήση προσαρμόζεται στα μέτρα του επιβάτη...

Περισσότερα από 88 δρομολόγια στην εβδομάδα μεταξύ Ελλάδας και Σκανδιναβίας προσφέρει η Scandinavian Airlines SAS μέλος της Star Alliance με ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς ναύλους σύμφωνα με όσα τόνισε ο Αλέξανδρος Αβερκιάδης General Manager, Greece & Cyprus, SAS Scandinavian Airlines σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε από κοινού με τον ΑΙΑ.

Δια μέσω Κοπεγχάγης πετά σε περισσότερους από 40 προορισμούς στην Σκανδιναβία, Φινλανδία και όλες τις κυριότερες πόλεις της Ευρώπης. Στα νέα Ευρωπαϊκά δρομολόγια οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο ζωνών εξυπηρέτησης ανάλογα με τις ανάγκες τους. Tο SAS GO για πελάτες που ζητούν πολλά και το SAS Plus για πελάτες που θέλουν να έχουν περισσότερα.

Ειδικότερα, για τους επιβάτες της Plus προσφέρεται διακεκριμένη αίθουσα αναμονής στο αεροδρόμιο, ταχεία διέλευση προς επιβίβαση, διακεκριμένη θέση, προτεραιότητα αποσκευών, δωρεάν αλλαγή εισιτηρίου, δωρεάν δύο αποσκευές,, μία χειραποσκευή, πλήρης εξαργύρωση του εισιτηρίου, δωρεάν γεύμα και αναψυκτικά, στην πτήση, διπλά μίλια του προγράμματος Eurobonus, διπλά SAS credits για την εταιρία του επιβάτη.

Για τους επιβάτες GO: Δωρεάν μία αποσκευή (23kg), mobile check in, mobile κάρτα επιβίβασης, καφές/τσάι, 100% Eurobonus μίλια, 2%SAS Credits.

H SAS εκτελεί περισσότερες από 1500 ναυλωμένες πτήσεις το καλοκαίρι αλλά και κατά περιόδους τον χειμώνα απευθείας σε Καλαμάτα, Ηράκλειο, Χανιά, Κεφαλονιά, Ρόδο, Σαντορίνη, Μύκονο, Σκιάθο, όπως επίσης και στην Κύπρο, προς Λάρνακα και Πάφο.

Η αεροπορική σύμφωνα πάντα με τα Σκανδιναβικά πρότυπα υποστηρίζει την λειτουργικότητα, την απλότητα, υψηλή αξία, ποιότητα, και διαφάνεια.

Ελ. Ερμείδου

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *