ροή ειδήσεων

Tραγικές στιγμές για ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα ηθοποιό! Βρίσκεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο και λόγω οφειλών θα την πετάξουν στον δρόμο!!! (PHOTO)

Μια μεγάλη τραγωδός, μια γυναίκα που δεν υπέκυψε στην μικροπολιτική, η Αννα Συνοδινού...
αργοσβήνει στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου χωρίς καμία βοήθεια παρά μόνο από δυο δικούς της ανθρώπους που είναι 40 χρόνια δίπλα της.


Η Αννα Συνοδινού, η παγκόσμιας φήμης τραγωδός του κλασσικού θεάτρου, νοσηλεύεται στο δωμάτιο 146 του νοσοκομείου «Σωτηρία» διασωληνωμένη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, εδώ και μία εβδομάδα.


Την περασμένη Τετάρτη, η 88χρονη ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί τής χορήγησαν την κατάλληλη αγωγή, για να αντιμετωπίσουν τον υψηλό πυρετό, τη δύσπνοια, καθώς και άλλα χρόνια προβλήματα της υγείας της που την ταλαιπωρούν.



Η σπουδαία πρωταγωνίστρια του θεάτρου σύμφωνα με τους δύο ανθρώπους που βρίσκονται εδώ και 40 χρόνια στο πλευρό της, την κ. Δώρα και τον κ. Χρήστο, αντιμετωπίζει σύμφωνα με το ΑΠΕ οικονομικά προβλήματα σε σημείο που να μην μπορεί να αποπληρώσει τα έξοδα της νοσηλείας της.


Κι εδώ είναι η μεγάλη ντροπή. Γιατί η κα Αννα Συνοδινού, ήταν πάντα μια αξιοπρεπής παρουσία τόσο στην μεγάλη καριέρα της στο θέατρο όσο και στο πέρασμά της από την πολιτική. Ωστόσο, ούτε το κόμμα το οποίο υπηρέτησε, ούτε και οι συνάδελφοί της φαίνεται να έχουν δείξει το ελάχιστο ενδιαφέρον τώρα στην δύση της ζωής της.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Κρίμα για την μεγάλη Αννα Συνοδινού. Όσο για τα οικονομικά της, είναι λίγο περίεργα. Υπήρξε βουλευτής και Υπουργός της Ν.Δ. αμέσως μετά την μεταπολίτευση. Από εκεί δεν παίρνει σύνταξη; Ούτε από το Υπουργείο Πολιτισμού για την καλλιτεχνική της προσφορά; Αυτές οι δύο περιπτώσεις προϋποθέτουν και την κρατική ασφάλιση. Από τον Σ.Ε.Η. το ΙΚΑ τίποτα; Ο σύζυγος δεν άφησε τίποτα; Το κόμμα της η Ν.Δ. τίποτα; Λίγο περίεργα όλα αυτά για το ανάστημα μιάς ΄Αννας Συνοδινού που εύχομαι να ξεπεράσει, τουλάχιστον, το πρόβλημα της υγείας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *