ροή ειδήσεων

Ζεσταίνει τις... μηχανές για Ελλάδα ο Thomas Cook

Φουλ... Ελλάδα βάζει στο πρόγραμμα του 2015 ο δεύτερος μεγαλύτερος tour operator στην Ευρώπη, o Thomas Cook, εγκαινιάζοντας... για την επόμενη σεζόν δύο νέες πτήσεις προς την Καλαμάτα και τη Λέσβο από το αεροδρόμιο του Birmingham. Η επάνοδος όμως της χώρας στο πτητικό πρόγραμμα του Thomas Cook δεν σταματά εδώ, καθώς ο γερμανικός tour operator ανακοίνωσε παράλληλα ότι θα αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων για την Ζάκυνθο.


Συνολικά ο Thomas Cook θα προσθέσει 47 χιλ. θέσεις τη χρονιά που έρχεται, μια αύξηση της τάξης του 20%, εκ των οποίων η Ελλάδα αναμένεται να αποσπάσει ένα σημαντικό μερίδιο λόγω της ολοένα και αυξανόμενης ζήτησης.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι ελληνικοί προορισμοί, και ειδικότερα η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Σαντορίνη, η Ρόδος, η Κως και η Σκιάθος, συγκαταλέγονται ανάμεσα στα «τοπ» πακέτα που προτείνει ο tour operator, ο οποίος έχει λανσάρει από τώρα τις προσφορές του, απευθυνόμενος ιδιαίτερα στους λάτρεις του early booking.

Οι πωλήσεις ταξιδιωτικών πακέτων με σημαντικές εκπτώσεις για το 2015 έχουν ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα, με το γερμανικό όμιλο να κάνει λόγο για νέες εμπειρίες διακοπών που μπορούν να απολαύσουν οι τουρίστες σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Ελλάδα, διαβλέποντας το αυξανόμενο ενδιαφέρον.

Ήδη φέτος η αύξηση των πακέτων διακοπών του ομίλου κινείται σε διψήφια ποσοστά, ενώ λόγω της ζήτησης άλλωστε ο Thomas Cook επιμήκυνε την φετινή τουριστική περίοδο κατά τρεις εβδομάδες, προσφέροντας τουριστικά πακέτα μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου.

Οι υψηλές προσδοκίες που διατηρεί ο Thomas Cook για την αύξηση της ζήτησης για την Ελλάδα αποδεικνύονται εξάλλου και από τις επενδύσεις του στον ξενοδοχειακό κλάδο. Ο όμιλος έχει ανακοινώσει για το καλοκαίρι του 2015 την ένταξη του Sentido Elounda Bay στην Κρήτη στην ξενοδοχειακή του αλυσίδα Sentido Hotels and Resorts. Την ίδια ώρα, άλλες δύο μονάδες σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο, θα μπουν την επόμενη χρονιά υπό την ομπρέλα της αλυσίδας Smart Line, η οποία επίσης ανήκει στον Τhomas Cook.

Βίκυ Κουρλιμπίνη
vicky.kourlibini@capital.gr
Πηγή:www.capital.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *