ροή ειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα πτώχευση για ρωσικό tour operator

Η ρωσική εταιρία επικαλέστηκε αδυναμία εκπλήρωσης υποχρεώσεων. Η πλειοψηφία των πελατών βρίσκονται...
στην Ιταλία αλλά υπάρχουν και Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ινδία, Ισπανία, Ελβετία, Αυστρία, Τσεχία. Τον Ιούλιο κανόνι είχε βαρέσει και η Neva.

Nέο "κανόνι" βάρεσε ρωσικός tour operator με την επωνυμία "A wind rose the World", σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Η εταιρία ανακοίνωσε στις 25 Ιουλίου ότι διακόπτει την λειτουργία της λόγωαδυναμίας εκπλήρωσης υποχρεώσεων σε πελάτες και "συνεταίρους". Όπως ανακοινώθηκε, όλοι οι πελάτες της εταιρίας που βρίσκονται στο εξωτερικό θα λάβουν την απαραίτητη συνδρομή.

Η πλειοψηφία αυτών των πελατών βρίσκονται στην Ιταλία αλλά υπάρχουν και Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ινδία, Ισπανία, Ελβετία, Αυστρία, Τσεχία.

Οι χρεώσεις για αναχωρήσεις πελατών έχουν εξοφληθεί, ωστόσο ίσως υπάρξει θέμα με ορισμένα ξενοδοχεία, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Σημειώνεται πως τον Ιούλιο πτώχευση κήρυξε και ο επίσης ρωσικός tour operator Neva. Η κατάρρευση του Neva δεν ήχησε ως κεραυνός εν αιθρία στη ρωσική και στην ελληνική ταξιδιωτική αγορά. Ο άλλοτε ισχυρός ταξιδιωτικός οργανισμός ακολουθούσε φθίνουσα πορεία την τελευταία πενταετία και φερόταν να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα τουλάχιστον την τελευταία τριετία.

Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, εμφανιζόταν να χρωστά σε τοπικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες σε προορισμούς όπως η Κρήτη και η Ρόδος.

Για τα προβλήματα, μάλιστα, που αντιμετώπιζε υποστηρίζεται πως είχαν ενημερωθεί με σχετική επιστολή οι ελληνικές προξενικές αρχές στη Ρωσία.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *