ροή ειδήσεων

Δεν έχουν τον Θεό τους: Έβαλαν πωλητήριο και στις Θερμοπύλες! (vid)


ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ...


Αυτοί, δεν έχουν τον Θεό τους.
Εμείς;;;;
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟ, ΜΩΡΕ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΜΙΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΚΗΜΜΕΝΟΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΑΤΖΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ;;;

Πόπη Σουφλή

Θα μπορούσε να ήταν ένα κακόγουστο αστείο, αλλά δυστυχώς είναι μία τραγική πραγματικότητα

Οι Θερμοπύλες, ο τόπος θυσίας και το σύμβολο του Ελληνισμού αλλά και της πολιτισμένης ανθρωπότητας εις τους αιώνες χώρος, όπου μια "χούφτα" άνθρωποι επεσαν μέχρι ενός "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι", τέθηκε προς πώλησης από την τρόικα και πιο συγκεκριμένα τον φορέα που έχει συστήασει η τρόικα για να πουλάει την εθνική περιουσία, το TAIΠEΔ!
Συγκεκριμένα οι ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών μαζί με 785.398 τ.μ. της ευρύτερης περιοχής. ακριβώς στο σημείο που έγινε η μάχη (έχουν γίνει προσχώσεις από το 480 π.Χ. που έγινε η μάχη και έχει διαπλατυνθεί το στενό) πωλούνται!


«Είναι ανήκουστα πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Αυτοί σε λίγο θα πουλήσουν και τον Παρθενώνα.» είπε ο νέος δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης, πρώην βουλευτής της ΝΔ..


«Οι ανεκδιήγητοι του ΤΑΙΠΕΔ που θέλουν να ξεπουλήσουν τα πάντα αναφέρονται ακόμα και σε αρχαιολογικούς χώρους» υποστήριξε σχετικά με την πώληση των Θερμοπυλών από το ΤΑΙΠΕΔ.

«Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν και δεν θα περάσουν. Μετά θα πουλήσουμε και την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα;» αναρωτήθηκε ο πρώην βουλευτής ΝΔ και νυν ανεξάρτητος. «Θυμάστε ότι όταν ακούγονταν αυτά τον πρώτο καιρό του μνημονίου αυτά μας φαίνονταν αδιανόητα» θύμισε σχετικά.

Το ΤΑΙΠΕΔ εξέδωσε ενημερωτικό φυλλάδιο για τις Θερμοπύλες όπου αναφέρονται προς πώληση μετά την Υπάτη και τα Καμμένα Βούρλα.

Όπως σημειώνεται στη σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ, οι Θερμοπύλες είναι:

Περιοχή με μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον, όπου διεξήχθη η γνωστή μάχη των Θερμοπυλών μεταξύ Ελλήνων και Περσών το 480 ΠΧ.

Σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία, ο Ήφαιστος, μετά από αίτηση της Θεάς Αθηνάς, δημιούργησε τις πηγές για τον Ηρακλή, προκειμένου να πλένεται και να ξεκουράζεται μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του.

Ειδικά για τις Θερμοπύλες αναφέρει επίσης ότι :

Το συγκρότημα περιλαμβάνει κέντρο υδροθεραπείας, δύο παλαιά και ξεπερασμένα ξενοδοχεία, ένα κτήριο που στεγάζεται η διοίκηση και ένα εκκλησάκι, σε έκταση γης 785.398 μ²

Στο σημείο και στον Β'ΠΠ έγινε τρομερή μάχη μεταξύ του Ελληνικού και του βρετανικού Στρατού από τη μία και τωνγερμανικών ναζιστικων στρατευμάτων με χιλιάδες νερούς και από τις δύο πλευρές και το αποτέλεμα το ίδιο: Οι εισβολείς πέρασαν...

Πολύ φοβόμαστε ότια αυτοί δεν θα σταματήσουν εδώ. Σειρά θα πάρουν ο Παρθενώνας, ο Μυστράς, οι Δελφοί,η Ολυμπία, ακόμα και ο Πύργος ο Λευκός. Κάποια νεοταξίτικα κέντρα θέλουν το ξεπούλημα της ιστορίας μας δήθεν για καλό σκοπό αφού εμείς είμασταν ανίκανοι να διαχειριστούμε το ένδοξο παρελθό μας.

Ο συμβολισμός πίσω από την πώληση είναι τεράστιος, δεν υπάρχουν πλέον στη χώρα αυτοί που "φυλάττουν Θερμοπύλας" και το κυριότερο πέφτουν χωρίς ΜΑΧΗ.


Ο χώρος διεξαγωγής της μάχης σήμερα



Οι θερμές πηγές στις Πύλες –Θερμοπύλες.




ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

πηγή

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *