ροή ειδήσεων

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τον βιασμό με… yoga

Τι φέρεται να υποστήριξε

​Eλεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης... ύψους 1.000 ευρώ και της εμφάνισης του μια φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο 42χρονος κατηγορούμενος για βιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι τον κατήγγειλε μια 36χρονη Αμερικανίδα, την οποία φιλοξενούσε στη Ρόδο, με αντάλλαγμα να μάθει στα παιδιά του αγγλικά. Εκείνη ισχυρίζεται ότι πριν τον βιασμό την «χαλάρωσε» με τεχνικές yoga ώστε να μην μπορεί να αντισταθεί.

O κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα τονίζοντας ότι στο σπίτι που έλαβε χώρα ο υποτιθέμενος βιασμός, δεν υπάρχουν πόρτες, παρά μόνο μετακινούμενα παραβάν και ως εκ τούτου, σε ένα χώρο που διαμένουν τα δύο παιδιά του και η μητέρα του θα ήταν εξαιρετικά περίεργο να επιχειρήσει βιασμό.

Υποστήριξε ότι ήρθε σε επαφή με την 36χρονη με την θέλησή της και ότι του είπε μάλιστα ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει προφύλαξη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να κατέθεσε ότι είχαν πάει προηγουμένως στη θάλασσα μαζί, είχε γνωρίσει την οικογένειά του και αναπτύχθηκε μια κοντινή σχέση μεταξύ τους. Επίσης φέρεται να είπε πως η 36χρονη έδειχνε να της αρέσουν οι δραστηριότητες της οικογένειάς του. Της έμαθε να ζυμώνει ψωμί, να φυτεύει σπόρους και όπως είπε, δεν μπορεί να γνωρίζει τι ήταν εκείνο που την οδήγησε να τον καταγγείλει χωρίς να υπάρξει κάποια δυσαρέσκεια απέναντί του.
Μάλιστα όταν έφυγε από την οικία του προσπάθησε να την εντοπίσει στο τηλέφωνο και της απέστειλε και σχετικό sms.

Σημειώνεται ότι σήμερα έδωσε και συμπληρωματική κατάθεση η φερόμενη ως θύμα η οποία επανέλαβε τους προανακριτικούς της ισχυρισμούς, περιγράφοντας με λεπτομέρεια τους χώρους του σπιτιού. Τόνισε ότι δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη και δέχτηκε ότι δεν άσκησε βία σε βάρος της.

Από την ιατροδικαστική έκθεση εξάλλου δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού.

Πηγή : dimokratiki

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *