ροή ειδήσεων

Οποιος βρει την διαφορα στα 2 χαρτονομισματα δολλαριου, θα κατανοησει τι εστι "χρημα"..!


Το πάνω έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση μιας χώρας...
(United States Note) ενώ το κάτω έχει εκδοθεί από μία ιδιωτική τράπεζα (Federal Reserve Note) η οποία εδώ και δεκαετίες ελέγχει την κυβέρνηση εκείνης της χώρας, την χώρα την ίδια, και το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη και του διεθνούς οικονομικού συστήματος.
Αλλά το θέμα δεν είναι τι ξέρουμε "εμείς", όσοι περάσαμε μέσα από την διαδικασία της γνώσης αυτά τα 5 κατεστραμμένα χρόνια, αλλά τι μπορούμε να μεταφέρουμε σαν γνώση στους συμπατριώτες μας. Διότι οι περισσότεροι. Οσο για τους δύστυχους τους αμερικανούς, τον λαό τους εννοώ, στα ίδια και χειρότερα χάλια είναι κι εκείνοι.
Οσο υπάρχουν έλληνες που συνεχίζουν να πιστεύουν πως απλώς αλλάζοντας κόμματα στην εξουσία, και αλλάζοντας πρόσωπα στην εξουσία θα αλλάξουν και τα πράγματα, και στηρίζουν αυτή την κατάσταση, αυτό το πολίτευμα, ως έχει τώρα, με την ψήφο τους και το νομιμοποιούν, θα είμαστε στο χάλι που είμαστε.
Μέχρι να αποφασίσουμε, όσοι περάσαμε μέσα από την διαδικασία της γνώσης αυτά τα 5 κατεστραμμένα χρόνια, να κάνουμε κάτι, δεν ξέρω ούτε τι, ούτε πως.
Πρέπει να βρούμε τρόπο να αλλάξουμε τους θεσμούς.
Αλλά είμαστε αιχμάλωτοι μιας μεγάλης ομάδας, ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, επίορκων και προδοτών του ελληνικού λαού, σε όλα τα επίπεδα της εξουσίας και των εξουσιών. Των θεσμών. Των δημοσίων υπηρεσιών.
Εχουμε μπροστά μας ένα τεράστιο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
Κι όσο παίρνουμε μερος σε θεσμούς και διαδικασίες, όπως τα κόμματα και οι εκλογές, συντηρούμε αυτό το φαινόμενο και γινόμαστε συνεργάτες του.
Μακριά από οποιοδήποτε κόμμα ή πολιτική οργάνωση που παίρνει μέρος στις εκλογές και στις θεσμικές διαδικασίες αυτού του ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ.
Αργότερα αυτά. όχι τώρα. Οταν και αν αποκατασταθεί κάποια νομιμότητα. ΟΧΙ ΤΩΡΑ.
Θραξ Αναρμόδιος
ΥΓ. Η Ελλάδα έχει καταστεί μια χώρα νεκρο-ζώντανων, η οικονομία της το ίδιο, έχουμε κατακλυστεί από 4 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, στο μεγαλύτερό τους ποσοστό μουσουλμάνοι, δηλαδή εποικισμός, ξεπουλιέται η δημόσια περιουσία, οι περισσότεροι φυτοζωούμε και οι πιο αδύναμοι πεθαίνουμε μόνοι.
Κινδυνεύουμε ως ΓΕΝΟΣ και ΕΘΝΟΣ.
Και το Κούγκι μας δεν φαίνεται ακόμα.
Κι αυτοί που υποτίθεται κρατάνε όπλα για να μας φυλάνε.

Anarmodios

πηγη../anti-neotaxites.blogs

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *