ροή ειδήσεων

Ρόδος: Βίαιη ληστεία σε κατάστημα για 38 ευρώ!


Ένα ζευγάρι μπήκε σε κατάστημα στο κέντρο του νησιού, παριστάνοντας τους πελάτες.... και με βία στη συνέχεια προσπάθησε να κλέψει 38 ευρώ από την ταμειακή μηχανή...Στον ανακριτή Ρόδου αναμένεται να απολογηθούν σήμερα ένας 32χρονος και η 22χρονη φίλη του οι οποίοι λήστεψαν το βράδυ της Πέμπτης έναν 55χρονο μέσα στο κατάστημα του στην πόλη της Ρόδου. Μάλιστα, ο άνδρας τον έριξε στο έδαφος και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει χτυπώντας τον.

Προηγουμένως, το ζευγάρι είχε μπει στο μαγαζί παριστάνοντας τους πελάτες, αλλά ο 32χρονος εκμεταλλεύτηκε την στιγμιαία απασχόληση του ιδιοκτήτη και πέρασε μέσα από το πάγκο εργασίας για να βάλει «χέρι» στην ανοικτή ταμειακή μηχανή. Όμως, ο 55χρονος τον είδε και πρόλαβε να κλείσει το συρτάρι. Τότε ο δράστης τον έσπρωξε βίαια ρίχνοντάς τον στο έδαφος και προσπάθησε να τον χτυπήσει.

Ωστόσο, δεν ήταν και τόσο καλός… πυγμάχος, αφού το θύμα κατάφερε να αποφύγει τις γροθιές που είχαν στόχο το πρόσωπό του! Τελικά, οι εισβολείς άρπαξαν 38,40 ευρώ σε κέρματα και τράπηκαν σε φυγή, αλλά τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τους συνέλαβαν και βρήκαν πάνω τους τα κλεμμένα χρήματα. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε και στους δυο δίωξη για ληστεία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *