ροή ειδήσεων

Κρατούσε φυλακισμένα 6 σκυλιά σε διαμέρισμα της Καβάλας χωρίς νερό και φαγητό


Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας...
και πρώην μέλη φιλοζωικών οργανώσεων όταν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα περιστατικό διάσωσης σκυλιών σε διαμέρισμα επί της οδού Ρωμανού, στο κέντρο της πόλης. Όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν στο διαμέρισμα -μαζί με την ιδιοκτήτριά του- βρέθηκαν μπροστά σε ένα θέαμα που ούτε και οι ίδιοι τους δεν το περίμεναν:
6 σκυλιά ζούσαν κλεισμένα εντός του διαμερίσματος (μεγέθους 15 τ.μ.), με τα πρώτα συμπεράσματα που προέκυψαν από τον κτηνίατρο Στάθη Συμεωνίδη -ο οποίος και τα εξέτασε- να δείχνουν ότι είχαν να φάνε περίπου 20 ημέρες! Τα 5 από αυτά τα σκυλιά (μια μάνα και τα 4 κουτάβια της) εντοπίστηκαν κυριολεκτικά στοιβαγμένα σε ένα δώμα, ενώ ένα άλλο σκυλί βρέθηκε να πίνει νερό μέσα από…την τουαλέτα!
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που επικαλείται το kavalapress.gr, η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος είχε νοικιάσει το διαμέρισμα σε έναν άνδρα εδώ και πολλούς μήνες, ωστόσο για αρκετό καιρό δεν είχε εισπράξει ενοίκιο και είχε αναγκαστεί, μάλιστα, να προβεί ακόμα και σε διακοπή της ηλεκτροδότησης. Στην αρχή του καλοκαιριού η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος μετέβη -όπως συνήθιζε κάθε χρόνο- στην Θάσο για τις θερινές της διακοπές. Ωστόσο ο ενοικιαστής όχι μόνο συνέχισε να μην πληρώνει τα ενοίκια αλλά πριν από ένα μήνα -όπως κατήγγειλαν οι γείτονες- εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα. Αρχικά δεν είχε γίνει γνωστό ότι ο ενοικιαστής είχε αφήσει σκυλιά στο διαμέρισμα, ωστόσο κάποια στιγμή η δυσωδία ήταν τόσο έντονη που οδήγησε τους γείτονες στο να ενημερώσουν την ιδιοκτήτρια και αυτή, με την σειρά της, να προβεί σε καταγγελία στη αστυνομία και να επιστρέψει εσπευσμένα στην Καβάλα για να μπει στο διαμέρισμα παρουσία αστυνομικών.
Πλέον τα 6 σκυλιά αναζητούν στέγη (με τον σκύλο που έπινε νερό από την τουαλέτα να συνεχίζει να νοσηλεύεται), ενώ ο ενοικιαστής του διαμερίσματος αναζητείται.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *