ροή ειδήσεων

Η Ελλάδα στην κορυφή των προτιμήσεων των Βρετανών για τη Bank Holiday του Αυγούστου


Ο βροχερός καιρός στη Γηραία Αλβιόνα φαίνεται να οδηγεί τους Βρετανούς εκτός χώρας...
αυτό το Σαββατοκύριακο αργίας (Bank Holiday), με μια δραματική αύξηση στις αναζητήσεις σε ηλιόλουστα σημεία σε όλη την Ευρώπη, όπως αποκαλύπτει το Hotels.com. Κορυφή στις προτιμήσεις η Κέρκυρα.

Νέα στοιχεία από το Hotels.com δείχνουν αύξηση του αριθμού των αναζητήσεων προς ευρωπαϊκούς προορισμούς, με την Κέρκυρα στην κορυφή της λίστας της επιθυμίας για ταξίδι το Σαββατοκύριακο της Bank Holiday για τους Βρετανούς (μέχρι 130%). Ακολουθούν οι λαμπεροί γαλλικοί προορισμοί των Καννών και της Νίκαιας (94% και 92% αντίστοιχα). Η πορτογαλική πρωτεύουσ Λισαβόνα εμφάνισε αύξηση κατά 89%, ακολουθούμενη από τη Ρόδο (84%), καθιστώντας την το δεύτερο ελληνικό νησί στο Top10 των πιο δημοφιλών αναζητήσεων. Η Ελλάδα φαίνεται να είναι σίγουρα μια δημοφιλής επιλογή, με την Κεφαλονιά και την Κω επίσης στην κορυφαία δεκάδα, με αύξηση 77% και 58% αντίστοιχα.

Η Kate Hopcraft από το Hotels.com δήλωσε: “Είναι ενδιαφέρον να δούμε το πόσο ποικίλες είναι οι αντιδράσεις των Βρετανών τουριστών στις βροχερές καιρικές προβλέψεις. Έχουμε δει μεγάλες αυξήσεις στον αριθμό των τουριστών που αναζητούν για να απολαύσουν ευρωπαϊκό ήλιο. Από την άλλη μεριά, ο υγρός καιρός δεν έχει πλήξει τον ενθουσιασμό μερικών να ταξιδέψουν εντός της χώρας τους, καθώς υπήρξαν επίσης σημαντικές αυξήσεις στην αναζήτηση προορισμ’ων εντός του Ηνωμένου Βασιλείου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι πάντα πολυ΄καλό να βλέπουμε ότι οι τουρίστες προσπαθούν να εκμεταλλευθούν σε τόσο μεγάλο βαθμό την τελευταία αργία πριν από τα Χριστούγεννα!”

traveldailynews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *