ροή ειδήσεων

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Στρατηγός ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ στη Ροδο


Ο συναγωνιστής και ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Στρατηγός ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ... βρίσκετε στη Ρόδο, με την οποία έχει ιδιαίτερη σχέση λόγω και της δεκαετούς παρουσίας του στο νησί ,επισκέφτηκε το γραφείο της Χρυσής Αυγής της περιφέρειας του Νότιου Αιγαίου και συναντήθηκε με τον εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο και επικεφαλή της Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο ΣΑΒΒΑ ΣΠΥΡΙΔΗ.

Ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν την περιφέρεια και ειδικότερα τα εθνικά θέματα της περιοχής. Υποσχέθηκε ότι θα έχει άμεση επαφή και θα κάνει ότι μπορεί από τη πλευρά του σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολούθησε συνάντηση με τον γραμματέα της Τοπικής Ρόδου ΑΤΤΙΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ από τον οποίο ενημερώθηκε για της πολιτικές δράσεις της τοπικής.

Στο τέλος ενημέρωσε τους συναγωνιστές ο Στρατηγός για την κατάσταση και τις κινήσεις του Λαϊκού Συνδέσμου στο Ευρωκοινοβούλιο. Τόνισε ιδιαίτερα τις άριστες σχέσεις που έχουν οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές και την καθημερινή προσπάθεια που γίνετε για την άμεση ενημέρωση των συναδέλφων τους από όλες τις χώρες για τα εθνικά μας θέματα καθώς και την διεθνοποίηση της συνεχιζόμενης παράνομης και αντισυνταγματικής πολιτικής δίωξης του Αρχηγού και των υπολοίπων συναγωνιστών.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/8/14 16:23

    Παιδάκια, πηγαίνετε να μάθετε πρώτα γράμματα και το ξανασυζητάμε.Πρώτη μου φορά στα 40 μου, μαθαίνω ότι υπάρχουν και εθνικά θέματα της περιοχής, κάτι καινούργιο θάναι. Εμ το άλλο με...της πολιτικές δράσεις, κάτι καινούργιο θάναι κι αυτό, μάλλουν άλλαξαν αριθμό τα άρθρα. Ο...γίνετε, προσπάθεια που γίνετε...προπόνηση λοιπόν ΟΧΙ μόνο στο αρχαίο στάδιο αλλά και στη γραμματική και όταν είστε έτοιμοι, ξανά για εξετάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/8/14 17:30

    καλα ρε κοροιδευετε????με ποιους μιλησε και ποιους συναντησε????τον κανεναν???? πλακα μας κανετε?και ολα τα βρηκε τελεια??δεν το ειπε κανενας πως αυτα τα χαζα οντα εχουν μισος προς τον κοσμο και εδιωξαν ανθρωπους που ηθελαν να βοηθησουν πραγματικα ???? Ερε δουλεμα που πεφτει ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/8/14 18:21

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ!ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΘΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ (που ούτε και αυτά υπάρχουν)ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ <>το γραψατε με <> ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/14 20:45

      Το όσον γράφεται με Όμικρον και ΟΧΙ με Ω, ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ, άφησέ το καλύτερα, εκτίθεσαι περισσότερο.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/8/14 21:37

    Η μόρφωση δεν προέρχεται από την πολυμάθεια, αλλά από το αν έχει απαλλαγεί κανείς από τα πάθη του. Πυθαγόρας και από πάθη εσείς οι νεοναζοί άλλο τίποτα. Σας είδαμε με το "εγέρθητο" (!!!!!!!) με τις επελάσεις σας σε μικροπωλητές και την αυτοδικία και με το "θα ακονίσουμε τις ξιφολόγχες στο πεζοδρόμιο".

    Μια μορφή της αρετής μόνο υπάρχει, άπειρες όμως της κακίας. Πλάτων, και τις κακίες σας αυτές τις είδαμε με τους μετανάστες.

    Αρχή άνδρα δείκνυσι. Βίας ο Πριηνεύς, και εσείς μόλις ανεβήκατε στην βουλή αρχίσατε ένα χυδαίο υβρεολόγιο κατά πάντων (ανάλογο της παιδείας σας και των πεποιθήσεών σας) και φυσικά το βόλεμα ημετέρων (γιατί άλλωστε να εξαιρείστε εσείς από τον κανόνα?)

    Είναι το ίδιο κακό να δώσεις μαχαίρι στον τρελό και δύναμη στον κακό. Ιάμβλιχος και δυστυχώς αμαθείς και θυμωμένοι πολίτες (Ο αμόρφωτος λαός πολύ συχνά υποδουλώνεται σε άρχοντες. Σόλων) σας έδωσαν την ψήφο τους νομίζοντας ότι Ναζιστικά και φασιστικά καθεστώτα είναι ποτέ δυνατόν να κυβερνήσουν ορθά ένα κράτος.

    Αν δεν έχεις να πεις κάτι ωφελιμότερο από την σιωπή, τότε καλύτερα να σωπαίνεις. Ευριπίδης γιατί απλούστατα δεν έχετε τίποτα χρήσιμο στην κοινωνία να πείτε εκτός από βωμολοχίες και το μίσος!

    Τα κράτη καταστρέφονται όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους σπουδαίους από τους ασήμαντους. Αντισθένης και δυστυχώς έτσι καταστράφηκε η χώρα αυτή γιατί ανάμεσα στους άλλους ανίκανους πολιτικούς τώρα επέλεξαν και νεοναζί-φασίστες!!!

    Την ιστορία μελέτα, διότι όχι μόνο τον εαυτό σου και την ζωή σου θα κάνεις ένδοξη και χρήσιμη στην κοινωνία, αλλά και το μυαλό σου οξυδερκέστερο και διαυγέστερο. Ιπποκράτης και η Ιστορία έχει δείξει ότι ναζιστικά και φασιστικά μορφώματα δεν μπόρεσαν να ριζώσουν πουθενά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύντομα θα μπείτε στο χρονοντούλαπο της λήθης σαν μια μαύρη σελίδα στην Ιστορία του τόπου αυτού.

    Ευτυχισμένος ο ηγεμόνος που δεν κάνει τους πολίτες να τον φοβούνται, αλλά να φοβούνται να μην του τύχει κάτι κακό. Όμηρος, γιατί εσείς μόνο με την ΒΙΑ θέλετε να επιβάλετε τα διεστραμμένα σας πιστεύω σε ένα στρατοκρατούμενο ναζιστικό κράτος. Η Ιστορία δεν σας έμαθε δυστυχώς ποια τύχη σας περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/8/14 00:18

      δεν ασκήθηκε βία στους σχεδόν 600.000 Έλληνες που ψήφησαν την Χ.Α και την ανέδειξαν πρώτο κόμμα......

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/8/14 22:21

    Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής ο Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος από τα ικανότερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας μας γνώστης πολλών θεμάτων Πολιτικών και Στρατιωτικών δεν είναι τυχαίο που προτάθηκε και ψηφίστηκε από το Ελλήνικό Λαό. Έντιμότατος΄Ελλην Αξιωματικός υπηρετώντας για αρκετό διάστημα στο νησί μας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους τον γνώρισαν.
    Αναγνώστη (5:30 μ.μ.) μήπως είσαι εσύ ένα άτομο που ήθελες να εισχωρήσεις στη Χ.Α. έχοντας διαφορετικά πιστεύω, ίσως και ο χαρακτήρα σου να μην ήταν αρεστός στους υπεύθυνους της τοπικής. Εγώ δεν είμαι μέλος αλλά οπαδός και γνωρίζοντας ορισμένος ανθρώπους κατάλαβα ότι πρόκειται για πολύ σοβαρά και υπεύθυνα άτομα και προπάντων πατριώτες.
    Όσο για τον αναγνώστη (4:23 μ.μ.) πολύ άριστος στη μπουρδολογία και τη σαχλαμαρολογία.
    Το κόμμα με πραγματικά καθαρά χέρια.....Κύριοι Τζοχατζόπουλοι, Μαντέλιδες, Παπαγεωργίου (Δήμαρχος Θεσσ.) και άλλοι πολλοί άλλοι μου κατασπάραξαν το Δημόσιο χρήμα.
    Κλύτερα ασκήσεις στο Αρχαίο Στάδιο παρά ασκήσεις μακροχειρίας στο Δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/8/14 18:53

      "Καλύτερα ασκλησεις στο αρχαίο στάδιο..... και να ακονίζετε ξιφολόγχες ή σκοποβολή με στρατιωτική περιβολή? Ενας "μορφωμένος" άνθρωπος (και όχι "παραμορφωμένος") ποτέ δεν θα επέλεγε ναζιστικό-φασιστικό κόμμα γιατί απλούστατα δεν θα του το επέτρεπε η μόρφωσή του.

      Η πολυμάθεια (γνώσεις σχολών) δεν είναι τίποτα αν δεν υπάρχει λογική. Μένανδρος

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος19/8/14 23:29

    ΤΟ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΣΩΝ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΙΛΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/8/14 00:24

    και όσοι έχετε κοντό μαλλί να κόβετε τα τσουλάκια σας απο πίσω μην τα αφήνετε να μακραίνουν................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/8/14 21:16

    .......... ενημέρωσε τους συναγωνιστές ο Στρατηγός για την κατάσταση και τις κινήσεις του Λαϊκού Συνδέσμου στο Ευρωκοινοβούλιο......... δηλαδή για το βόλεμα ημετέρων φαντάζομαι!!!!!! γιατί τι έχει να πει ένα ναζιστικό φασιστικό μόρφωμα μέσα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/8/14 19:50

    Τα καροτα ειναι ολο βιταμινεs και ειδικα το καροτοζουμο για αυτο και η μανουλα ειπε στην γκαμπριελα προσεχε γκαμπριελα ολο επανω στο βρακακι σου τα χυνειs...λα.γ.Ο.Σ. να εναs λα.γ.Ο.Σ.να μια τρυπα εχει ο λα.γ..Ο.Σ.απο το ΠΑΣΤΟΚ εγινε και τη ΝΟΥΔΟΥΛΟΥ για αυτο κανει κου κου εεεεεεεεε ψυριζα ψυριζα σφυριζε και κλανε συριζα....τα τρελοκοτσιδακια τα απλυτα μα τι κακια ειναι αυτη με το υδωρ.....γκαμπριελα ελα καροτο ελααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *