ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πόσο χρέωσαν δυο μπουκαλάκια νερό!!! [ΦΩΤΟ-ΑΠΟΔΕΙΞΗ]


Έχουν ξεφύγει εντελώς!
Ο φόβος της τρόικας και της οικονομικής κρίσης κράτησε μόλις δύο χρόνια, ενώ ήδη κάποιοι... πιστεύοντας, εσφαλμένα, ότι η χώρα πέρασε το σκόπελο έθεσαν ήδη σε εφαρμογή
τις… παλιές τους τακτικές!
Τα πάρτι της χλιδής δίνουν και παίρνουν ενώ εκείνοι που τα διοργανώνουν μπορούν να αισχροκερδούν σε βάρος του κάθε άτυχου που έτυχε να περνάει έξω από το… μαγαζί τους!

Το νερό… χρυσάφι κλήθηκε να πληρώσει άνθρωπος της kontranews ο οποίος έτυχε να βρεθεί σε παραλία στις Σπέτσες κατά τη διάρκεια συναυλίας πασίγνωστου τραγουδιστή.

Η συναυλία διοργανώθηκε από το κέντρο Guzel, ωστόσο λόγω έλλειψης χώρου η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τελικά στο παραθαλάσσιο κέντρο «Καϊκι».

Στην παραλία όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο κέντρο, σημειώνεται ότι είναι το μοναδικό στην περιοχή, βρέθηκε ο άνθρωπος της ιστοσελίδας μας. Μάλιστα, είχε την ατυχία να διψάσει και κλήθηκε να πληρώσει το νερό… χρυσάφι!

Ακούγεται υπερβολικό ωστόσο πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τιμή των 5 ευρώ για ένα μπουκαλάκι εμφιαλωμένου νερού του μισού λίτρου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόδειξη που ζήτησε ο συνεργάτης μας, καθώς δεν του την έδωσε μόνος του ο υπάλληλος, και την οποία έχουμε στη διάθεση μας κλήθηκε να πληρώσει 10 ευρώ για δύο μπουκάλια ευρώ.

Μάλιστα στην απόδειξη δεν αναγράφετε πουθενά η ένδειξη νερό… γιατί άραγε; Ο άνθρωπος μας ζήτησε νερό το πλήρωσε χρυσό και η απόδειξη που έλαβε μετά από πίεση είχε την ένδειξη… tickets!

Το «θράσος» των υπαλλήλων του καταστήματος μάλιστα ήταν ανάλογο της τιμής του νερού, καθώς όταν ο συνεργάτης μας ενοχλημένος από την υπερβολική τιμή ρώτησε γιατί πωλείτε τόσο ακριβά το νερό η απάντηση που έλαβε ήταν αποστομοτική: «Πληρώνεται τιμές μπουζουκιών… κύριε!»

Το απίστευτο περιστατικό αποτελεί ακόμα ένα κρούσμα αισχροκέρδειας σε μία περίοδο που ολοένα περισσότεροι έλληνες δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και των αλλεπάλληλων μνημονίων που έχουν επιβάλει οι διεθνείς τοκογλύφοι.
Το ποσοστό κέρδους που είχε το συγκεκριμένο κατάστημα από κάθε μπουκαλάκι νερού είναι πραγματικά τεράστιο καθώς το κάθε μπουκάλι πωλείτε από το εργοστάσιο στην τιμή των 0.08 ευρώ. Μιλάμε δηλαδή για κέρδος 4.92 ευρώ/ μπουκάλι!

Αν αυτό δεν είναι αισχροκέρδεια στην Ελλάδα των μνημονίων τότε τι είναι;

Για τη ιστορία και μόνο το μαγαζί γέμισε από κόσμο κατά τη διάρκεια της συναυλίας, γεγονός που σημαίνει ότι ο τζίρος ήταν τεράστιος μόνο και μόνο από τα νερά που πουλήθηκαν σε όσους είχαν την ατυχία να διψάσουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες άλλος πελάτης του μαγαζιού κλήθηκε να πληρώσει 15 ευρώ για την αγορά μίας… μπύρας!



kontranews

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/8/14 18:04

    Οι ανίκανοι πολιτικοί μας επειδή δεν ήξεραν αλλά και δεν ήθελαν να επωμισθούν το "ατομικό" πολιτικό βάρος των αποφάσεών τους, έφεραν την Τροϊκα για να βάλει μια τάξη στην αναρχία αυτού του εκτρώματος που λέγεται Ελληνικό κράτος! Δεν ξέραμε πόσους και ποιούς Δ. υπαλλήλους είχαμε, ακόμα ψάχνουμε ένα ενιαίο μισθολόγιο, ακόμα ψάχνουμε χαμένες και άχρηστες Δ. υπηρεσίες και ακόμα εξακολουθούμε το πάρτι και το βόλεμα ημετέρων. Φυσικά ακόμα δεν βάλαμε και ούτε πρόκειται να βάλουμε μυαλό. Μας έχει γίνει δεύτερη φύση η λαμογιά και η κομπίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *