ροή ειδήσεων

Σήμερα τα αποτελέσματα για τις δωρεάν διακοπές από τον ΟΑΕΔ


Τα αποτελέσματα του ΟΑΕΔ για τον Κοινωνικο Τουρισμό με την κατάρτιση... του προσωρινού πίνακα θα αναρτηθούν αύριο Τρίτη 26/8 και θα ακολουθήσει η υποβολή των ενστάσεων με προθεσμία τριών ημερών ώστε οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους. Δηλαδή οι ενστάσεις θα μπορούν να γίνονται στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ μέχρι την Παρασκευή 29/8
Παράλληλα στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει η ανάρτηση των τελικών αποτελεσμάτων. Στη συνέχεια οι δικαιούχοι θα έχουν το δικαίωμα να παραλάβουν την σχετική επιταγή κοινωνικού τουρισμού που θα αφορά την παραπάνω χρονική περίοδο.
Πολλοί από τους αιτούντες βλέπουν τα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τον κλειδάριθμο τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Οργανισμού αλλά μετά απο επικοινωνία του dikaiologitika.gr με στελέχη του , σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι σωστά και θα πρέπει να περιμένουν τους αυριανούς πίνακες
Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ έχει στόχο να καλύψει έως 130.000 δικαιούχους, γεγονός που σημαίνει ότι υποβλήθηκαν σχεδόν διπλάσιες αιτήσεις, ενδεικτικό και της τεράστιας συμμετοχής στο πρόγραμμα.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα αφορά την επιδότηση διακοπών διάρκειας από μία έως και πέντε διανυκτερεύσεις, σε τουριστικά καταλύματα που έχουν ενταχθεί στο μητρώο παρόχων του ΟΑΕΔ. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι είτε εργαζόμενοι που πραγματοποίησαν το λιγότερο 50 ημέρες εξαρτημένης εργασίας κατά το 2013, είτε άνεργοι που την ίδια χρονιά, το 2013, έλαβαν τουλάχιστον 50 ημερήσια επιδόματα τακτικής επιδότησης της ανεργίας, είτε εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Ειδικά Μητρώα Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ. Για την επιλογή στο πρόγραμμα εφαρμόζεται αυτοματοποιημένη διαδικασία μοριοδότησης από το Ολοκληρωμένη Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ.
Πάροχοι του προγράμματος είναι τουριστικά καταλύματα, όπως αυτά περιγράφονται στη σχετική δημόσια πρόσκληση, που διαθέτουν σε ισχύ κατά την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του, καθώς και όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοσή του.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *