ροή ειδήσεων

Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν βρωμιάρης


Μπορεί ο βασιλιάς της ποπ να μην υπάρχει πια ακόμη όμως, έρχονται στο φως λεπτομέρειες... για τις συνήθειες και την προσωπική του ζωή. Οι πρώην υπάλληλοί του έδωσαν στη δημοσιότητα συγκλονιστικές πληροφορίες για τη ζωή του εκκεντρικού star, που δεν τιμούν και πολύ τη μνήμη του είναι η αλήθεια... 

Πέντε συνολικά γυναίκες που εργάστηκαν σαν καμαριέρες στο ράντσο του Λος Όλιβος της Καλιφόρνια, αποκάλυψαν στην εφημερίδα New York Post ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν βρωμιάρης!

«Ο Μάικλ συχνά έτρεχε εκεί που βρίσκονταν τα ζώα και έπαιζε με τα κακά τους, δημιουργώντας ένα “μονοπάτι” μέσα στο σπίτι χωρίς να τον νοιάζει» περιγράφει η πρώτη καμαριέρα και προσθέτει: «Αν λέγαμε κάτι, απειλούσε πως θα έφτιαχνε μπάλες από κακά και θα μας τις πετούσε».

Το 1993 βρέθηκε στο ράντσο η Όπρα Γουίνφρεϊ για μια συνέντευξη με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τότε το σπίτι είχε καθαριστεί. Το επόμενο πρωί, όμως βγήκε ξανά στην επιφάνεια ο πραγματικός Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα με τις περιγραφές τους.

«Κυριολεκτικά κατούρησε στο πάτωμα μπροστά στην είσοδο. Απλά στάθηκε εκεί, άνοιξε το φερμουάρ του και έβρεξε το πάτωμα» περιγράφει η δεύτερη καμαριέρα και προσθέτει: «Πολλές φορές έπρεπε να μπω κρυφά για να του αλλάξω σεντόνια. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορούσε να κοιμάται με τέτοια βρωμιά. Υπήρχαν κάλτσες και εσώρουχα στο κρεβάτι, μισοφαγωμένο κοτόπουλο και πατάτες, άδεια μπουκάλια κρασί και ουίσκι στο πάτωμα. Και κατουριόταν πάνω του, το μέρος βρωμούσε».

Η τρίτη καμαριέρα αποδίδει τη συμπεριφορά του στο σκάνδαλο με τον Τζόρνταν Τσάντλερ, το πρώτο αγόρι που τον είχε κατηγορήσει για κακοποίηση. «Η ζωή του άλλαξε όταν αναγκάστηκε να πληρώσει εκείνο το αγόρι (σ.σ. Τζόρνταν Τσάντλερ). Σας λέω, ήταν ο πιο βρώμικος και ανθυγιεινός άνθρωπος στο Χόλιγουντ. Ο Μάικλ ήταν μπερδεμένος, διεφθαρμένος και ναρκομανής» ισχυρίζεται χαρακτηριστικά.

Τα καλύτερα έχουν να θυμούνται οι καμαριέρες από τη συγκατοίκησή τους με τον ιδιόρρυθμο βασιλιά της μουσικής...

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *