ροή ειδήσεων

Ναόμι Κάμπελ - Κέιτ Μος: Μαζί στην Πάτμο!


Οχι που θα μας ξεχνούσε καλοκαιριάτικα η Ναόμι Κάμπελ! Η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας προτίμησε και φέτος την Ελλάδα για τις διακοπές της, φέρνοντας... όμως μαζί της και μια καλή της φίλη, την Κέιτ Μος! Οι δύο top models βρέθηκαν με σκάφος στην Πάτμο και μάλιστα αναστάτωσαν ευχάριστα τους κατοίκους του νησιού, αλλά και τους υπόλοιπους τουρίστες, όταν εθεάθησαν να βολτάρουν στη Χώρα και να πίνουν τον καφέ τους σε γνωστό bar-restaurant, το οποίο διαθέτει υπέροχη θέα προς τη Σκάλα. Βέβαια, ως μοντέλα δεν θα μπορούσαν να μην επιδοθούν στο αγαπημένο τους... σπορ, το shopping therapy.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Ναόμι, που φορούσε λευκό τοπ και μακριά φούστα, συνδυασμένα με δερμάτινα σανδάλια, και η Κέιτ, που επέλεξε τζιν σορτς και αθλητικά παπούτσια, «σήκωσαν» γνωστό μαγαζί με ρούχα και κοσμήματα στην κεντρική πλατεία της Χώρας, αφού έκαναν λογαριασμό 2.000 ευρώ. Τα κορίτσια αγόρασαν φορέματα και φουλάρια, ενώ η Κάμπελ απέκτησε κι ένα χρυσό δαχτυλίδι. Τη... λυπητερή πλήρωσε ο γηραιότερος άνδρας της παρέας, αφού τα μοντέλα συνόδευαν εκτός από αυτόν, ένας στιλίστας και μια συνάδελφός τους, όχι όμως του δικού τους βεληνεκούς.

Ολα αυτά συνέβησαν προχθές το βράδυ, χωρίς μάλιστα τη συνοδεία σωματοφυλάκων, ενώ όσοι της είδαν, διαπίστωσαν ότι ήταν κεφάτες και χαλαρές, αρνήθηκαν όμως πολύ ευγενικά να φωτογραφηθούν σε όσους τους το ζήτησαν. Και αν η Ναόμι κάνει διακοπές σόλο, η Κέιτ συνοδεύεται από τον σύζυγό της Τζέιμι Χινς και την κόρη της Λίλα Γκρέις. Πάντως, η παρέα φέτος έχει βαλθεί να αλωνίσει τη Μεσόγειο, αφού πριν από την Πάτμο βρέθηκαν στην Ιταλία, αλλά και νωρίτερα στην Ιμπιζα, όπου συναντήθηκαν με την Κιμ Καρντάσιαν και τον σύζυγό της Κάνι Γουέστ. Η Πάτμος έχει αρχίσει να εξελίσσεται πλέον σε hot προορισμό για τους εκπροσώπους της διεθνούς showbiz, αφού πριν από λίγο καιρό στο νησί της Αποκάλυψης είχε βρεθεί και ο Αντονι Χόπκινς για τις καλοκαιρινές διακοπές του.
Espressonews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *