ροή ειδήσεων

Όλο το εξώδικο των στρατιωτικών στον υπουργό Οικονομικών - Τι ζητούν τι σχεδιάζουν - Με κατασχέσεις προσωπικών περιουσιών απειλούν στρατιωτικοί για την απόφαση του ΣτΕ


Την επιστροφή των νόμιμων αποδοχών σ΄ όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ,όπως... ακριβώς ορίζει η απόφαση του ΣτΕ,ζητά με το εξώδικο που έστειλε στον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβαλη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Πρόκειται προφανώς για μια κίνηση τακτικής που προαναγγέλει μια σειρά άλλων νομικών κινήσεων στις οποίες φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι των στρατιωτικών. Ουδείς αναμένει ότι μέσα στο επόμενο τριήμερο η κυβέρνηση θα κάνει όλα αυτά που πρέπει...
για να επιστρέψουν οι μισθοί των στρατιωτικών στα επίπεδα του 2012. Ήδη είναι γνωστό ότι έχει έτοιμο μισθολογιο το οποίο προβλέπει αποδοχές σαφώς χαμηλότερες απ΄ αυτές που επιβάλλει η απόφαση του ΣτΕ.


Διαβάστε τι λένε στο εξώδικό τους οι στρατιωτικοί:






Από onalert

Με κατασχέσεις προσωπικών περιουσιών απειλούν στρατιωτικοί για την απόφαση του ΣτΕ 


Αγριεύει η κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι στρατιωτικοί αξιοποιώντας κάθε νόμιμο ένδικο μέσο έχουν την πρόθεση να πιέσουν με κάθε τρόπο την κυβέρνηση για να πράξει το αυτονόητο. Να εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας την οποία είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών έστειλε εξώδικο στον υπουργό Οικονομικών με τον οποίο τον καλεί μέχρι την Πέμπτη να εφαρμόσει την απόφαση. Διαφορετικά επιφυλάσσεται για την χρήση κάθε ένδικου μέσου.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανέστης Τσουκαράκης το προχωρά ακόμη παραπέρα και με άρθρο του στο Παρασκήνιο κάνει λόγο για "κατασχέσεις προσωπικών περιουσιών" όσων παρανόμως αρνούνται να εφαρμόσουν τον νόμο.

Γράφει συγκεκριμένα:

'Ειλικρινά, αυτό που συμβαίνει σήμερα στη Χώρα μας δεν έχει συμβεί ούτε στα πιο απολυταρχικά καθεστώτα. Μη συμμόρφωση στις δικαστικές αποφάσεις. Και εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι όλες οι δικαστικές αποφάσεις εκδίδονται στο όνομα του Ελληνικού λαού, ενώπιον του οποίου θα πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι όσοι εμμέσως ή αμέσως με πράξεις ή παραλείψεις τους οδήγησαν έναν περήφανο λαό στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στη μιζέρια.

Αυτοί που δεν εκτελούν τις δικαστικές αποφάσεις υπέχουν ποινική και αστική ευθύνη και θα πρέπει να τους αποδοθούν. Οι Ενώσεις θα προχωρήσουμε ακόμη και σε κατασχέσεις προσωπικών περιουσιών ή δημόσιας περιουσίας, η οποία προτιμάμε να παραμείνει σε Ελληνικά χέρια από τα περάσει σε χέρια τοκογλύφων."

Από onalert

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/8/14 01:43

    Ελληνες Αξκοί με τα εξοπλιστικά, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΝ και πάσης κλεπτοκρατίας
    καταλήστευαν τα χρήματα του Ελληνα φορολογούμενου ο κάθε ΤζοχατζοπουλοΠαπαντωνίου.
    Αυτά τα άθλια πολιτικά κλεφτρόνια έφεραν τη Πατρίδα μας στο μαύρο χάλι που βιώνει
    σήμερα ο Έλληνικός Λαός. Αυτοί που έγδυσαν την Πατρίδα μας έρχοντα σήμερα ως
    Σωτήρες του Έθνους και μας κυβερνούν με σκληρές φορομπηχτικές μεθόδους.
    Έλληνες Αξκοί αυτοί οι ΣαμαροΒενιζελ έχουν τοποθετήση ειδικό σωλήνα συνδέοντας και τα δύο αυτιά τους για αστραπιαία εξαγωγή, όπως λέμε: ότι και να μου λες από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Μη καρτεράται να βγάλετε άκρη με δαύτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/14 17:21

      Οταν σας βόλευαν αυτοί οι Σαμαροβενιζέλ ήταν καλά!!!!! Οταν πουλάγατε την ψήφο σας και τους εαυτούς σας για κάποιο ρουσφέτι και βόλεμα ήταν καλά!!! Οταν ψηφίζατε ανίκανους πολιτικούς όντας ανίκανοι και εσείς να εκλέξετε σωστούς αντιπροσώπους στην Βουλή για να φοροδιαφεύγετε, να μιζάρετε και να κάνετε τις κομπίνες σας ήταν καλά!!! Τώρα σας φταίνε και οι Εφιάλτες που ΕΣΕΙΣ ψηφίσατε???

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *