ροή ειδήσεων

ΕΛΓΕΚΑ: Νέοι συνεργάτες πωλήσεων σε Ρόδο και Πάρο

Νέους συνεργάτες θα εντάξει στο δυναμικό της η ΕΛΓΕΚΑ, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων.... Ειδικότερα, η εταιρεία θα προσλάβει έναν Πωλητή-Merchandiser για τη Ρόδο και έναν Merchandiser για την Πάρο.


Οι υποψήφιοι για τις θέσεις θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 35 ετών και εμπειρία σε τμήμα Πωλήσεων

Ο κάτοχος της θέσης θα απασχοληθεί στην Πάρο, ενώ μεταξύ των αρμοδιοτήτων του θα είναι η εφαρμογή προτάσεων για συνεχή διατήρηση και ανάπτυξη κωδικολογίου, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, η επίτευξη αποτελεσμάτων βάσει στόχων, η παρακολούθηση και merchandising των καταστημάτων και υλοποίηση πλάνων προωθητικών ενεργειών και προβολής προϊόντων. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει ηλικία έως 35 ετών, απολυτήριο Λυκείου (επιθυμητή τριτοβάθμια εκπαίδευση), από ένα έως τρία χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε τμήμα Πωλήσεων σε ταχυκίνητα καταναλωτικά προϊόντα, FMCGs, πολύ καλή γνώση Η/Υ και νέων τεχνολογιών και γνώση Αγγλικών (επιθυμητό προσόν). Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν μεταφορικό μέσο, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Πωλητής-Merchandiser
Ο νέος συνεργάτης θα εργαστεί στη Ρόδο, ενώ μερικές από τις βασικές αρμοδιότητές του θα είναι η εφαρμογή προτάσεων για συνεχή διατήρηση και ανάπτυξη κωδικολογίου, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, η ανάπτυξη υγιούς επαγγελματικής σχέσης με τους πελάτες, η παρακολούθηση ανταγωνισμού και η υποβολή προτάσεων βελτίωσης.

Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να διαθέτει επικοινωνιακή ευχέρεια, ικανότητα διαπραγμάτευσης, δυνατότητα μετακινήσεων, ηλικία έως 35 ετών, απολυτήριο λυκείου, από ένα έως τρία χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε τμήμα Πωλήσεων σε ταχυκίνητα καταναλωτικά προϊόντα, FMCGs, πολύ καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και νέων τεχνολογιών, μεταφορικό μέσο και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Αποστολή βιογραφικών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@elgeka.gr ή μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της εταιρείας http://www.elgeka.gr

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΓΕΝΗΣ
vgenis@pegasus.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *