ροή ειδήσεων

Ορκίστηκε περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου ο Γιώργος Χατζημάρκος



Αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την ορκωμοσία της νέας περιφερειακή αρχής, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Σύρο...
Ο νέος περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος επεσήμανε στην ομιλία του, τους κεντρικούς άξονες δράσεων πάνω στους οποίους θα κινηθεί την ερχόμενη πενταετία η νέα περιφερειακή Αρχή, ενώ επεσήμανε την ανάγκη αλλαγής πλεύσης και στροφής στις επενδύσεις, ως τη μόνη διέξοδο και λύση προοπτικής που θα δώσει πνοή δημιουργίας και ανάπτυξης στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. «Βρισκόμαστε σε αυτή την πολύ δύσκολη και ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο. Την περίοδο των επιλογών. Σίγουροι για τις δυνατότητες των νησιών μας και σε όσους, εκτός Αιγαίου, δεν κατανοούν τις δυσκολίες, τους καλούμε να έρθουν στο Αιγαίο», είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, το παρών στην ορκομωσία έδωσαν ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Σπυρίδων Σπυρίδων, ο βουλευτής Κυκλάδων κύριος Συρμαλένιος, ο γενικός γραμματέας Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Κων/νος Ζήκος, ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο πρόεδρος του Διοικητικού Πρωτοδικείου Σύρου, πρώην βουλευτές Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Δωδεκανήσου Γιάννης Πάππου και Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος, οι πρόεδροι της Ένωσης ξενοδόχων Ρόδου και Σύρου εκπρόσωποι όλων των σωμάτων Ασφαλείας και εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων, Οργανώσεων, Σωματείων και Συλλόγων της Σύρου.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *