ροή ειδήσεων

Άφησαν ελεύθερους παιδόφιλους και απαγωγείς και ζήτησαν συγγνώμη!


Παιδόφιλοι, απαγωγείς και δεκάδες άλλοι συλληφθέντες...

ειδεχθών εγκλημάτων που συνελήφθησαν με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας αφέθηκαν ελεύθεροι από τις βρετανικές αρχές γιατί ζήτησαν... ταπεινά συγγνώμη! Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας έρευνα της DailyMail, καθώς πρόκειται για εκατοντάδες συλληφθέντες που γλίτωσαν τις δικαστικές αίθουσες και τις ποινές που προβλέπονται.
Το ζήτημα έχει επιφέρει σημαντικό πλήγμα σε κυβερνητικό επίπεδο για τη χρήση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης που προβλέπει «αμνηστεία» για όσους μετανοήσουν, με στελέχη της να αναρωτιούνται «Πώς είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο;»
Η χρήση του επίμαχου νομοθετικού «παραθύρου» έχει αποτελέσει διέξοδο διαφυγής που έχει επιλεχθεί σε περισσότερες από 255.000 υποθέσεις τα τελευταία τριάμισι χρόνια.
Ενδεικτικό του νομοθετικού «κενού» που έχει δημιουργηθεί, είναι το γεγονός ότι σε 30 υποθέσεις βιασμών, από τις οποίες στις 21 εμπλέκονται ανήλικα παιδιά, έγινε χρήση του σχετικού νόμου και οι δράστες, πολλοί από τους οποίους είχαν συλληφθεί επ' αυτοφώρω έφυγαν σαν... κύριοι από το κρατητήριο. Παρόμοια τύχη είχαν και 256 σεξουαλικές επιθέσεις στο Λονδίνο καθώς και ο βιασμός ηλικιωμένου ατόμου με νοητική υστέρηση στο WestMidlands!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *