ροή ειδήσεων

Ποια νησιά επισκέφθηκαν φέτος οι πολιτικοί



«Ρολά», άλλοι για δυο τρεις ημέρες, άλλοι για λίγο παραπάνω και κάποιοι...
 για αρκετά περισσότερο κατεβάζουν και οι πολιτικοί της χώρας στο αποκορύφωμα του καλοκαιριού. Οι υπουργοί που έχουν χαρτοφυλάκια με μνημονιακές υποχρεώσεις θα πάρουν μόνο μια ανάσα αφού θα επιστρέψουν άμεσα στις υποχρεώσεις τους, όπως και οι βουλευτές του Γ' Θερινού τμήματος, σε αντίθεση με άλλους που θα έχουν τη δυνατότητα να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς φέτος, όπως και κάθε χρόνο αναμενόταν να μοιράσει τις ελάχιστες ημέρες χαλάρωσης ανάμεσα στη δική του ιδιαίτερη πατρίδα, την Πύλο και αυτή της συζύγου του, το Ναύπλιο. Ωστόσο, όπως φαίνεται τα σχέδιά του ανετράπησαν αφού μια ισχιαλγία τον κράτησε στο κρεβάτι.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται οικογενειακώς την περασμένη εβδομάδα στη Σκιάθο. Ωστόσο, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο βρέθηκε στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ ενώ ακολούθως θα μεταβεί στην Ουαλία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Σίφνο. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Real News ο κ. Λαζαρίδης εθεάθη με στολή δύτη στην παραλία Πλατύς Γιαλός, την οποία φόρεσε προκειμένου να εξερευνήσει για ώρες το βυθό του κυκλαδίτικου νησιού.

Ο νέος τσάρος της Οικονομίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, έπαιρνε ανάσες δροσιάς τα Σαββατοκύριακα στον τόπο καταγωγής του, την Πουλίθρα, στην Κυνουρία Αρκαδίας.

Ο προκάτοχός του στο ΥΠΟΙΚ, πάλι, Γιάννης Στουρνάρας, όπως κάθε χρόνο επισκέφθηκε και φέτος τη Σύρο, όπου διατηρεί εξοχικό και αναμένεται να μείνει για περίπου 10 ημέρες. Πάντως, και με την επιστροφή του στην Αθήνα θα συνεχίσει τις βουτιές του τα Σαββατοκύριακα, στο Σούνιο, όπου έχει επίσης σπίτι.

Οσο για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σύμφωνα με τη Real News θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των ολιγοήμερων διακοπών του στην Αίγινα, φιλοξενούμενος σε σπίτι φιλικού του προσώπου. Τον Ιούνιο είχε βρεθεί για λίγες ημέρες στη Νάξο όπου απόλαυσε τις βουτιές του σε απομονωμένες παραλίες, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πάλι βρέθηκε στη Σέριφο, νησί το οποίο επισκέπτεται τα τελευταία χρόνια. Στο ίδιο κυκλαδονήσι έκανε τις διακοπές του και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, καθώς διατηρεί και σπίτι εκεί.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με τη Real News, πάλι, το Δεκαπενταύγουστο έκανε τις βουτιές του στη Ραφήνα αλλά και σε απομονωμένες παραλίες της Εύβοιας. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει νέο κύκλο διακοπών αυτή τη φορά στα Δωδεκάνησα. Ετσι, μετά τις διακοπές σε Ανδρο και Τήνο μαζί με όλη την οικογένεια στις αρχές του μήνα, το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου αναμένεται να βρεθεί σε Κω και Ρόδο.

Τέλος, ένας άλλος πρώην πρωθυπουργός πέρασε τις διακοπές του στη Σίφνο. Ο λόγος για τον Κώστα Σημίτη ο οποίος τα τελευταία χρόνια παραθερίζει με την σύζυγό του στο συγκεκριμένο νησί.

Ο νέος επιτρόπος της Ελλάδας στην Κομισιόν, τώρα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μοίρασε τις διακοπές του ανάμεσα στην Πάρο και την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ελληνικό Αρκαδίας.

Η υπουργός Τουρισμού πέρασε ένα από τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα μαζί με τον σύζυγό της στη Σαντορίνη, ενώ βρέθηκε και στα Ανώγεια, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση σ την 70η επέτειο του Ολοκαυτώματος.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι υπουργοί και άλλοι πολιτικοί που και φέτος δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στη γοητεία της Μυκόνου. Στο Νησί των Ανέμων βρέθηκαν γαι κάποιες ημέρες οι Μάκης Βορίδης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Αρης Σπηλιωτόπουλος, Εύα Καϊλή και ο Χρήστος Φώλιας.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *