ροή ειδήσεων

Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο για την ελληνική κωπηλασία στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα



Δύο μετάλλια για την ελληνική κωπηλασία την Παρασκευή, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα... στο Αμστερνταμ. Χρυσό από το τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών στους άνδρες και ασημένιο από την Κατερίνα Νικολαίδου στο σκιφ ελαφρών βαρών.

Το τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών με τους Σπύρο Γιάνναρο, Παναγιώτη Μαγδανή, Λευτέρη και Γιώργο Κόνσολα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ελέγχοντας την κούρσα σε όλη τη διάρκεια της.

Το ελληνικό πλήρωμα πήρε την πρώτη θέση με χρόνο 5. 42.75 κατεβάζοντας επτά δευτερόλεπτα το παγκόσμιο ρεκόρ. Τη 2η θέση πήραν οι Γερμανοί με χρόνο 5:45.650 και την 3η θέση οι Κινέζοι με 5:46.690.

Η Κατερίνα Νικολαϊδου με σπουδαία κούρσα τακτικής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Αμστερνταμ.

Η Νικολαίδου τερμάτισε δεύτερη στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών, διεκδικώντας στο τέλος και το χρυσό, από την νικήτρια, Βελγίδα Εβελίν Πέλεμαν.

«Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, ήμουν πολύ αργή στην εκκίνηση, κωπηλάτησα με δύναμη και πήρα ένα μετάλλιο. Είμαι απόλυτα ευτυχισμένη», είπε η Νικολαίδου.

Το Σάββατο η Ελλάδα διεκδικεί και τρίτο μετάλλιο στην τετράκωπο άνευ, με τους Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Χρήστου και τον Διονύση Αγγελόπουλο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *