ροή ειδήσεων

Αλίκη & Δημήτρης: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες τους [ΦΩΤΟ]


Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Νίκος Μαστοράκης μοιράστηκε.... με τους ακολούθους του ανέκδοτες φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ από το προσωπικό του αρχείο.

Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί πάνω σε κότερο το 1965 και δείχνουν την Αλίκη με μαγιό, σε τρυφερές στιγμές με τον μεγάλο της έρωτα Δημήτρη Παπαμιχαήλ, που λίγους μήνες νωρίτερα, τον Ιανουάριο του 1965, τον είχε παντρευτεί.

Ο Νίκος Μαστοράκης στο βιβλίο του «Έξι Ζωές (Εγώ, ο εαυτός μου και ο Νίκος)» είχε γράψει για το λαμπερό ζευγάρι: «Μία φορά κι ένα καιρό, ήταν ένα πάθος που το έλεγαν «ραδιόφωνο» και που το πάθος, κάποιοι από μας, το κάναμε και επάγγελμα. Κι ήταν η glorious εποχή των 60s που το ραδιόφωνο άνοιγε και νοίκιαζε… κότερα. Τρελαμένοι σαν και μένα, δεν υπήρχαν πολλοί. Μπορεί κανείς να πει ότι είχα το μονοπώλιο της τρέλας. Έτσι, όταν είπα στην Αλίκη «κάνουμε μια εκπομπή σε κότερο, ανοιχτά στη θάλασσα, με νυχτερινό πάρτι» η Αλίκη κούνησε το κεφάλι της με κατανόηση.

«Ναι Νικάκι μου είσαι τελικά τρελός». Της είπα ότι θα φέρουμε και συγκρότημα τραγουδιστές, ακροατές με κλήρωση, μπλα, μπλα, μπλα μέχρι που με κοίταξε μ” εκείνο το Αλικίστικο βλέμμα και ψιθύρισε τρυφερά, «σε δουλεύω, βρε χαζό. Σου έχω πει όχι ποτέ;» ξερόβηξε και πρόσθεσε «αλλά να πάρουμε μωρέ και τον Δημήτρη». Βρήκαμε ένα καΐκι αναβαθμισμένο σε κότερο που σε χρόνο μηδέν είχε φορτίο τους δυο μεγαλύτερους σταρ του το συγκρότημα sounds, την Τάμμυ, τη Μαριάννα Δημοτάκη, ηχολήπτες, φωτογράφους κι ένα σμάρι από τυχερούς ακροατές.

Η εκπομπή: Surprise party. Και για να δικαιώσουμε τον τίτλο, πάρτι κάναμε. Με συνεντεύξεις, ζωντανά στιγμιότυπα, ζωντανή μουσική, χορό, πλατσούρισμα, βουτιές (και στη θάλασσα αλλά και στον μπουφέ) κι ένα απρόοπτο μπουγέλο της Αλίκης. Οι στιγμές του θυμού της ήσαν λίγες κι ο ένοχος (Δημήτρης) την καλόπιασε, τη στέγνωσε και έζησαν εκείνοι καλά (ή έτσι τουλάχιστον νομίζαμε τότε) κι εμείς…».

*Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο του Νίκου Μαστοράκη και τις έχει δημοσιεύσει στο προφίλ του Nico Mastorakis στο Facebook στις 21 Μαΐου 2014.

















Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *