ροή ειδήσεων

Νέο επικίνδυνο “κόλπο” διαρρηκτών: Ρίχνουν υπνωτικό μέσα από την σωλήνα του κλιματιστικού για να ναρκώσουν τους ένοικους διαμερισμάτων!


Τον τρόμο που έζησε νεαρό ζευγάρι μαζί με το μόλις 15 μηνών βρέφος τους στο σπίτι τους στον Αρχάγγελο της Ρόδου.... όπου άγνωστοι δράστες αφού τους ψέκασαν με αναισθητικό, μπήκαν μέσα και τους έκλεψαν…

Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό αφού σύμφωνα με πληροφορίες είχε σημειωθεί παρόμοιο πριν από δύο μήνες στην ίδια περιοχή, ενώ καταγγέλθηκε στην αστυνομία από την οποία ωστόσο δεν έγινε ουδεμία ανακοίνωση!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Ροδιακή» η 30χρονη διαμένει στον Αρχάγγελο, μέσα στο χωριό σε ισόγεια κατοικία μαζί με τον 35χρονο σύζυγο της και το μόλις 15 μηνών κοριτσάκι τους. Και οι δύο εργάζονται σε ξενοδοχεία της περιοχής γι’αυτό και αναγκάζονται να σηκώνονται πολύ νωρίς περίπου στις 5 τα ξημερώματα.

Την περασμένη όμως Πέμπτη 21 Αυγούστου το πρωί το ξυπνητήρι δεν χτύπησε και όταν κατά τις επτά το πρωί το ζευγάρι ξύπνησε βρήκε το σπίτι ανάστατο και ακόμη και την ντουλάπα του υπνοδωματίου τους σπασμένη!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε η 30χρονη, οι άγνωστοι δράστες μπήκαν από το παράθυρο της κουζίνας το οποίο και παραβίασαν και ανενόχλητοι κατάφεραν να τους αφαιρέσουν διάφορα χρυσαφικά και μικρό χρηματικό ποσό από την τσάντα της.

Παράλληλα έκαναν όλο το σπίτι τα πάνω κάτω ψάχνοντας για πολύτιμα αντικείμενα, ενώ οι θρασύτατοι δράστες δεν δίστασαν να σπάσουν ακόμη και την ντουλάπα του υπνοδωματίου μέσα στο οποίο κοιμόντουσαν οι δύο γονείς και το κοριτσάκι τους!

Σημειώνεται πως κατά την διάρκεια της νύχτας το ζευγάρι είχε σε λειτουργία το κλιματιστικό, από το οποίο και πιθανώς οι δράστες έριξαν την υπνωτική ουσία.

Τους είχαν ναρκώσει
Μετά το πρώτο σοκ που υπέστη η οικογένεια τρομερή εντύπωση τους έκανε το γεγονός πως τίποτα από όλα αυτά δεν πήραν είδηση τόσο οι ίδιοι όσο και το μωρό το οποίο δεν ξύπνησε.

Η γνωμάτευση του παιδιάτρου στο οποίο πήραν το βρέφος επιβεβαίωσε τις υποψίες τους, ότι δηλαδή τους είχαν ψεκάσει με αναισθητικό. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις στην «Ροδιακή» και ο γιατρός τους είπε ότι το παιδί είχε ναρκωθεί.

Άμεσα οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία η οποία και έκανε τη σχετική προανάκριση, όμως άξιο απορίας είναι γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό ώστε να προφυλαχτούν και οι άλλοι πολίτες.

Σημειώνεται δε ότι πριν από μερικά χρόνια είχαν καταγραφεί περιστατικά κλοπών στη Ρόδο στα οποία είχε χρησιμοποιηθεί η ίδια μέθοδος.

Δηλαδή οι άγνωστοι δράστες στόχευαν σε σπίτια που είχαν σε λειτουργία κλιματιστικά και αφού έριχναν μέσα στο σωλήνα από όπου βγαίνει το νερό του κλιματιστικού, το υπνωτικό δρούσαν ανενόχλητοι!



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *