ροή ειδήσεων

Τα ρεζιλίκια των απατεωνίσκων Σκοπιανών συνεχίζονται: Έβαλαν καταδικασμένο κατσαπλιά «αρχαιολόγο» να προπαγανδίσει για την Αμφίπολη!


Αν η Ελληνική (να 'χαμε να λέγαμε) κυβέρνηση δεν ήταν απλά ένα υποχείριο των διεθνών τοκογλύφων, οι απατεώνες Σκοπιανοί δεν θα έβρισκαν πέτρα να κρυφτούν!  Ωστόσο...

γνωρίζοντας ότι το υπουργείο Εξωτερικών είναι ανύπαρκτο ουσιαστικά και ότι οι Σαμαροβενιζέλοι κατέχουν την εξουσία απλά και μόνο για να υπογράφουν μνημόνια, οι κατσαπλιάδες γείτονες συνεχίζουν να προκαλούν!

Βέβαια, ευτυχώς για την Ελλάδα, οι περισσότερες προσπάθειές τους να καταχραστούν την Ελληνική ιστορία και τον ένδοξο αρχαιοελληνικό πολιτισμό καταλήγουν σε μεγαλειώδη ρεζιλίκια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σημερινή τοποθέτηση του δήθεν "σπουδαιότερου" Σκοπιανού αρχαιολόγου Πάσκο Κούζμαν για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη.

Ο «σπουδαίος» λοιπόν Κούζμαν είναι ευνοούμενος του καθεστώτος και σ’ αυτόν ανέθεσε ο Γκρούεφσκι το έργο «Σκόπια 2014», στα πλαίσια του οποίου γέμισε όλη την κεντρική πλατεία των Σκοπίων με γλυπτά, εμπνευσμένα φυσικά, από την Ελληνική ιστορία!!!

Τον Ιούλιο ωστόσο, ο απατεώνας «επιστήμονας» καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών για αρχαιοκαπηλία!!!

Μαζί μ’ αυτόν, άλλα 15 άτομα, που πωλούσαν αρχαία Ελληνικά αντικείμενα στο εξωτερικό!!!

Ο Κούζμαν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εξέδιδε παρανόμως άδειες ανασκαφής στους συνεργάτες του αρχαιοκάπηλους.

Και μ’ αυτόν τρόπο, και άλλα αντικείμενα τέχνης της ελληνικής κληρονομιάς βρίσκονται σε χέρια ιδιωτών συλλεκτών.

Τον συγκεκριμένο απατεώνα έβαλαν λοιπόν μπροστά αυτή τη φορά, προκειμένου να προπαγανδίσουν τις αθεμελίωτες και ανιστόρητες θεωρίες τους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κούζμαν, που έγιναν στο Utrinski Vesnik και τις αναμεταδίδει το σκοπιανό πρακτορείο Independent, «σύμφωνα με την επίσημη αρχαιολογία ο τάφος του Αλέξανδρου Γ' του Μακεδόνα βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου οι Ρωμαίοι βασιλείς πήγαιναν να προσκυνήσουν. Παρόλα αυτά η ακριβής τοποθεσία δεν είναι ακόμα γνωστή. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις γύρω από το πού βρίσκεται. Όπως το ότι βρίσκεται κάτω από ένα τζαμί, έτσι που κανείς να μην μπορεί να τον προσεγγίσει και να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές».

Σημείωσε, δε, ότι υπάρχουν αναφορές που λένε ότι βρίσκεται στο έδαφος των Σκοπίων, στο νότιο τμήμα τους!!!

Όπως εξηγεί ο Κούζμαν «η έρευνα στην περιοχή κοντά στην Αμφίπολη, ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται φέτος. Αυτό που ανακαλύφθηκε είναι ένας μεγάλος τάφος, τυπικός για την βασιλική δυναστεία από την εποχή της Αρχαίας Μακεδονίας».

«Ανεξάρτητα από όλα αυτά, η ανακάλυψη στην Αμφίπολη είναι πραγματικά σημαντική και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η επίσημη Ελληνική πολιτική σίγουρα θα γράψουν και θα πουν ότι εκεί υπάρχει ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Έπειτα από κάθε νέα ανακάλυψη τα μέσα ενημέρωσης έχουν πάρει από μόνα τους το δικαίωμα να μαντεύουν, όπως και η καθημερινή πολιτική.

Εγώ θα προσθέσω μόνο ότι είναι σίγουρα μια μεγάλη ανακάλυψη, η οποία είναι σημαντική για την αρχαιολογία.

Όμως, αν θέλουμε να επισημάνουμε σωστά τα αποτελέσματα, μπορούμε μόνο να πούμε ότι η Αμφίπολη είναι στη «Μακεδονία».

Έτσι, πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι σχετικά με την τρέχουσα εύρεση.

Ας μην ξεχνάμε πως η ανακάλυψη του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι σαν να έχει ανακαλυφθεί ο τάφος του Ιησού. Θα ήταν μια μεγάλη ανακάλυψη για όλο τον κόσμο» συμπληρώνει ο πανάθλιος απατεωνίσκος των Σκοπίων!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/8/14 09:11

    Τώρα σας έπιασε Ελληνάρες μου η κάψα για την "ενδοξη αρχαία Ιστορία" σας και τα "μνημεία" σας? Οταν τα καταστρέφατε ασύστολα (Εβραιοχριστιανοί) σαν ειδωλολατρεία το κάνατε με μεγάλη ευχαρίστηση! Ευτυχώς και μερικοί "Ξένοι" και διέσωσαν ότι μπόρεσαν από τα έργα των μεγάλων Ελλήνων φιλοσόφων και επιστημόνων για να έχουμε σήμερα να τα καυχόμαστε, γιατί όλα σχεδόν τα κατέστρεψαν οι Εβραιοχριστιανοί. Εϊτε σας αρέσει είτε όχι αυτά λέει η Ιστορία όχι φυσικά η δική μας που διδάσκεται στα Ελληνικά σχολεία!!!! Ευτυχώς που ουδέτεροι Ιστορικοί, κυρίως Ρωμαίοι, κατέγραψαν τις αλήθειες και δεν μπόρεσαν οι Εβραίοι να αλλοιώσουν τα αίσχη που κάνανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/8/14 09:17

    "Τα ρεζιλίκια των απατεωνίσκων"??????? Για διάβασε την Ιστορία αρθρογράφε μου και πες μας ποιοί είναι τελικά οι "απατεωνίσκοι" που λες? Το ίδιο το Ελληνικό κράτος παραχαράζει και αποκρύπτει στα σχολικά βιβλία την πραγματική Ελληνική Ιστορία για να μην θίξει τον έταιρο "συναίτερο" της την εκκλησία και να συγκαλύψει την ανεπανόρθωτη καταστροφή που επέφερε στον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. Και είναι τόοοοοση η μόρφωσή τους που ακόμα και μέχρι σήμερα κανείς δεν ζήτησε δημόσια συγνώμη για αυτό. Είμαστε το μοναδικό κράτος παγκοσμίως όπου το υπουργείο παιδείας "συνυπάρχει" (ελέγχεται) με των θρησκευμάτων!!!! Παγκόσμια πρωτοτυπία!!!! Πως αδιαφορετικά θα ελέγχει το τι διδάσκεται στα σχολεία??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *