ροή ειδήσεων

Ο καλοκαιρινός φωτογραφικός διαγωνσμός των celebrities!

Μύκονος, Μυτιλήνη, Κρήτη, Κύπρος, Τήνος, Ρόδος, ...Λευκάδα, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, Σαντορίνη, Σκιάθος. Οι Ελληνες celebrities ξεχύθηκαν στα νησιά μας και τα social media πλημμύρισαν με καλοκαιρινές εικόνες. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα και παρουσιαστές χρησιμοποιούν πάσης φύσεως αξεσουάρ, από καπέλα και γυαλιά έως πλαστικές κουλούρες και ψαροντούφεκα, προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή των διαδικτυακών φίλων τους. Ο στόχος δεν είναι άλλος από τα likes. Οποιος συγκεντρώσει τα περισσότερα, κερδίζει και τις εντυπώσεις!

Το φωτογραφικό... summer party σε facebook, twitter και Instagram καλά κρατεί και περιλαμβάνει ήλιο, θάλασσα, αγόρια και κορίτσια. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που επιστρατεύουν και... μεγάλα μέσα, όπως υποβρύχιες λήψεις και πόζες πάνω σε τζετ σκι, προκειμένου να μας εκπλήξουν. Την τιμητική τους έχουν φυσικά και οι selfies, με φόντο το απέραντο γαλάζιο - και όχι μόνο. Γενικότερα παντού υπάρχει μια selfie τούτο το καλοκαίρι, σε παραλίες, πισίνες, κότερα ταβερνάκια, beach bars. Είναι κάτι σαν το ούζο, τις μπίρες και τα μοχίτο.

Κι εκεί που η θερμοκρασία ανεβαίνει όλο και περισσότερο, οι celebrities επιτρέπουν σε friends και followers να κοιτάξουν από την... κλειδαρότρυπα των social media τις καλοκαιρινές στιγμές τους. «Καυτά» κορμιά σε παραλίες, παιχνίδια με τα κύματα, χοροπηδητά στην άμμο, βουτιές, πλατσουρίσματα, γέλια και χαρές συνθέτουν ένα δροσερό διαδικτυακό παζλ που ανανεώνεται καθημερινά και προσφέρει λίγη... δροσιά σε όλους εκείνους που έχουν μείνει πίσω, στα... καμίνια των μεγάλων πόλεων, σερφάροντας στο διαδίκτυο προκειμένου να περάσουν την ώρα τους.






















Espressonews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *