ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου Golf-Βόρειο Αφάντου


O Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Μερκούριος Αγγελιάδης, απέκτησε... με 26,9 εκατ. ευρώ την έκταση 1.360 στρεμμάτων για το ακίνητο Golf – Βόρειο Αφάντου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ered.gr ο επιχειρηματίας επιθεώρησε την έκταση, ήρθε σε επαφή με τοπικούς επιχειρηματίες και κτηματομεσίτες και έδωσε τις πρώτες εντολές για το πώς θα μπορούσε να αξιοποιηθεί καλύτερα το ακίνητο. Το επόμενο διάστημα, λένε οι πληροφορίες, θα είναι έτοιμα τα πρώτα σχέδια για την εκμετάλλευση του ακινήτου με τη δημιουργία τουριστικών υποδομών που θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν το μεγάλο κύμα τουριστών στο νησί που φέτος ξεπέρασε το 1 εκατ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνοαμερικανός Μερκούριος Αγγελιάδης, που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο και διαθέτει την M.A.Angeliades Inc. θεωρείται από τους πλουσιότερους ομογενείς της Αμερικής και κατάγεται από τη Σύμη.

Η εταιρεία του θεωρείται η 5η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία της Νέας Υόρκης. Με βάση παλαιότερα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ» ο Αγγελιάδης έχει κατασκευάσει 182 εστιατόρια στη Νέα Υόρκη, ενώ η εταιρεία του έχει υλοποιήσει μεγάλα έργα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Αγγελιάδης γεννήθηκε το 1941 στη Σύμη και μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1960. Η εταιρία του δραστηριοποιείται αποκλειστικά σε κυβερνητικά, και δημόσια έργα, όπως σχολεία, σταθμοί του μετρό. Επίσης,έχει κατασκευάσει 186 εστιατόρια –τα περισσότερα ομογενών ιδιοκτητών-

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *