ροή ειδήσεων

Η Microsoft λανσάρει το «κινητό των φτωχών» που κοστίζει μόλις... 19 ευρώ


Το κινητό για τους... φτωχούς βγάζει η Microsoft η οποία κατασκεύασε ένα τηλέφωνο αξίας μόλις...
25 δολαρίων. Το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο απευθύνεται στους καταναλωτές σε Ασία και Αφρική και αποτελεί μια προσπάθεια της αμερικανικής εταιρείας να κερδίσει μερίδιο από τη συγκεκριμένη αγορά που είναι τεράστια αλλά και πολλά υποσχόμενη.

Τη Δευτέρα η Microsoft λάνσαρε το Nokia 130, το οποίο κοστίζει 19 ευρώ και περιγράφεται από την Microsoft ως «το ιδανικό τηλέφωνο για όσους αγοράζουν πρώτη φορά κινητό ή για όσους ψάχνουν ένα αξιόπιστο δεύτερο κινητό πέρα από το smartphone που ήδη έχουν».
Το κινητό αναμένεται να βγει στην αγορά στο γ΄ τρίμηνο του τρέχοντος έτους σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένων της Κίνας, της Αιγύπτου, της Ινδίας, της Ινδονησίας, της Κένυας, της Νιγηρίας, του Πακιστάν, των Φιλιππίνων και του Βιετνάμ.

«Καθώς η ζήτηση για οικονομικά κινητά συνεχίζει να αυξάνει, η Microsoft παραμένει προσηλωμένη στον στόχο να κερδίσει ηγετική θέση στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, τόσο σε επίπεδο καινοτομίας, όσο και τιμών", σημειώνει ο Jo Harlow, αντιπρόεδρος της Microsoft, υπεύθυνος για τον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Υπολογίζεται ότι περίπου 1 δισ. άνθρωποι δεν έχουν ακόμα κινητό, ενώ την ίδια ώρα αυξάνεται η ζήτηση για αξιόπιστα δεύτερα κινητά, τόσο στις ανεπτυγμένες, όσο και στις αναπτυσσόμενες αγορές».
Σύμφωνα με την Microsoft, κάθε χρόνο πωλούνται περίπου 300 εκατ. κινητά τηλέφωνα που κοστίζουν κάτω από 35 δολάρια.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *