ροή ειδήσεων

Απαγχονισμός η αιτία θανάτου του Robin Williams!


Πρώτα προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του!!! ...

Αποφασισμένος να αυτοκτονήσει φαίνεται πως ήταν ο δημοφιλής ηθοποιός Robin Williams, ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρός στο σπίτι του...

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι ιατροδικαστικές αρχές της Καλιφόρνιας, ο θάνατος οφείλεται σε απαγχονισμό, με τον ηθοποιό να προσπάθησε αρχικά να κόψει τις φλέβες του με ένα σουγιά, αλλά όταν απέτυχε κρεμάστηκε με μια ζώνη του...
Ο αναπληρωτής ιατροδικαστής ανακοίνωσε ότι ο 63χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι τη Δευτέρα όταν προσπάθησε να κόψει τις φλέβες στον αριστερό καρπό του, αλλά το μόνο που κατόρθωσε ήταν αμυχές.
Τότε πήρε μια ζώνη, την έδεσε γύρω από το λαιμό του, και την ασφάλισε μεταξύ της πόρτας της ντουλάπας και του πλαισίου της πόρτας. Ο Robin Williams βρέθηκε ντυμένος, σε καθιστή θέση, και αιωρούνταν ελαφρώς με το δεξί του ώμο στην πόρτα.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για το ρόλο του στην ταινία Good Will Hunting, έπασχε από κατάθλιψη και είχε δώσει στο παρελθόν μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ενώ πριν ένα μήνα είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης στη Μινεσότα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *