ροή ειδήσεων

Στα χέρια του Αλαφούζου SportDay και NOVA Sport-Fm

Ο Γιάννης Αλαφούζος, παίρνει στην ιδιοκτησία του την εφημερίδα SportDay και τον ραδιοφωνικό σταθμό NOVA Sport-Fm...




Η SPORTDAY εκτυπώνεται στις εγκαταστάσεις της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" (ιδιοκτησίας Αριστείδη Αλαφούζου) και πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε μεγάλη οφειλή προς την εταιρεία του Αριστείδη Αλαφούζου, πατέρα του Γιάννη. Σε ότι έχει να κάνει με τα sites του sport-fm και της SPORTDAY, δεν έχει διευκρινιστεί κάτι, αφού ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί επίσημα η αγοραπωλησία, προς το παρόν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι όροι της πώλησης δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστοί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μία οφειλή της τάξης των 3 εκατ. ευρώ προς τον όμιλο Καθημερινή. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι εάν θα περάσει - επίσημα - στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου ή θα εμφανίζεται ο Αριστείδης Αλαφούζος ως ιδιοκτήτης. Πάντως, οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι προς τους ιδιοκτήτες της SportDay θα καταβληθεί το ποσό του 1 εκατ. ευρώ και με την μεταβίβαση γίνεται και η ανάληψη όλων των υποχρεώσεων της εταιρείας προς τρίτους.

Ήδη, αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη λογιστικός έλεγχος στην εταιρεία από την πλευρά Αλαφούζου, ώστε να γνωρίζουν το ακριβές ύψος των οφειλών.

Κύκλοι της αγοράς μεταφράζουν αυτή την κίνηση ως απάντηση από τον πρόεδρο του Τριφυλλιού με τον καλύτερο τρόπο στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος προσπαθεί να αγοράσει τον sentra-fm.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είχε και στο παρελθον σχέση με την SPORTDAY, αφού ήταν στο μετοχικό της σχήμα.

Τέλος υπάρχουν και πληροφορίες που αναφέρουν ότι εφόσον το deal ολοκληρωθεί, ο πρώην διευθυντης του Gazzetta.gr, Βασίλης Παπαθεοδώρου θα είναι αυτός που θα αναλάβει να "τρέξει" το όλο project.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *