ροή ειδήσεων

Στην 10η θέση η Χατζηβασιλείου από την Ρόδο στο Βαλκανικό Ιππικής Αντοχής



H Μαρία Χατζηβασιλείου και η Αντιγόνη Νταλλιάνη κατάφεραν να τερματίσουν... τη διαδρομή των 80 χιλιομέτρων στο Βαλκανικό Ιππικής Αντοχής και να καταλάβουν αντίστοιχα την 10η και 19η θέση.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δύο Ελληνίδες αμαζόνες, που συμμετείχαν το περασμένο Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς για πολύ ώρα και το δύσβατο έδαφος, η Μαρία Χατζηβασιλείου από την Ρόδο με την Georgina και η Αντιγόνη Νταλλιάνη με τον GA Nikias κατάφεραν να τερματίσουν τη διαδρομή των 80 χιλιομέτρων και να καταλάβουν αντίστοιχα την 10η και 19η θέση. Η αμαζόνα του ΙΟΡΟΔ διήνυσε την διαδρομή της σε 6 ώρες και 30 λεπτά και η αμαζόνα του ΙΟΜ σε 7 ώρες και 48 λεπτά.

Οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές, Ελένη Τρικαλιώτη με την Eureka, Αλέξια Κολπονδίνου με την Zeta A OX, Σωτήρης Πατσιούρας με τον Koheilan και Παντελής Σαλονικιός με τον Farah αποσύρθηκαν ή αποκλείστηκαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Βαλκανιονίκης ήταν ο Κροάτης Milan Palcic με την Sally, που ολοκλήρωσε τη διαδρομή του σε 5 ώρες και 40 λεπτά και στο ομαδικό αγώνισμα νικήτρια αναδείχθηκε επίσης η Κροατία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *