ροή ειδήσεων

Απίστευτη ιστορία: Πως ένας 40χρονος υπάλληλος μέθυσε, απολύθηκε και τελικά έγινε εκατομμυριούχος!


O Chris Strode είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας με κάμποσα μετρητά στον προσωπικό... του λογαριασμό. Δεν ήταν, όμως, πάντα έτσι. Έγινα ξαφνικά, αλλά δεν τον χάλασε.
Στα 40 του χρόνια είναι ο ιδρυτής της Invoice2Go και αν πρέπει να ευχαριστήσει κάποιον, αυτός είναι ο προηγούμενος εργοδότης του, η επενδυτική τράπεζα Macquarie, που τον απέλυσε επειδή βρέθηκε να έχει πιεί κάτι παραπάνω σε μια εκδήλωση της εταιρείας.

Όπως αναφέρει το Newmoney, ο Strode λέει πως η απόλυσή του ήταν το καλύτερο πράγμα που του έχει συμβεί ποτέ. Ο μετέπειτα επιχειρηματίας δημιούργησε την πρώτη εκδοχή του Invoice2Go στο δρόμο για τη δουλειά του στην Macquarie, το 2002, όταν ήταν 28 ετών και δούλευε freelance ως software developer. Αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα με το σύστημα τιμολογίων της εταιρείας, αποφάσισε μόνος του να δημιουργήσει κάτι καλύτερο.



«Το μόνο που έβρισκα ήταν ολόκληρα λογιστικά πακέτα. Το 90% των λειτουργιών τους δεν είχαν κανένα νόημα για εμένα. Εγώ απλά ήθελα να στέλνω ένα τιμολόγιο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», εξηγεί.

Όταν απολύθηκε βρέθηκε μπροστά σε ένα κενό χρόνο που δεν τον άφησε να χαθεί. Όπως λέει, δούλεψε σκληρά για αυτό, πριν να φτάσει στην επιτυχία. Ειδικά όταν το μετέτρεψε σε προϊόν κινητής τηλεφωνίας πριν από πέντε χρόνια.

«Θυμάμαι όταν κράτησα στα χέρια μου ένα iPhone για πρώτη φορά, πριν από έξι χρόνια. Συνειδητοποίησα ότι θα άλλαζε τα πάντα και μπορούσε να βοηθήσει να λυθεί το παγκόσμιο πρόβλημα των γρήγορων πληρωμών», λέει.

Τώρα, η εταιρεία του, που εδρεύει στην Αυστραλία, έχει αντλήσει χρηματοδότηση 35 εκατ. δολαρίων και αξίζει πάνω από 100 εκατ. δολάρια. Περίπου 100.000 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Invoice2Go.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *