ροή ειδήσεων

Πλήθος κόσμου στο "τελευταίο αντίο" στον Γιάννη - Από αιμορραγία ο θάνατος του - φωτος


Θλίψη και πόνος στην κηδεία του Γιάννη Σφακιανάκη, ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα το πρωί στο Μεσοχωριό, την ιδιαίτερη του πατρίδα...

Πληθος κόσμου, συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον άτυχο άνδρα, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο και έχασε τη ζωή αφήνοντας πίσω του τη σύζυγο του και τα δυο του παιδιά.

Τραγικές φιγούρες οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι ακόμη και σήμερα δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους συνέβη.







Πως πέθανε

Με βάση τις πληροφορίες που υπαρχουν ο Γιάννης Σφακιανάκης φαίνεται πως έχασε τη ζωή του από αιμορραγία. Μετά το τροχαίο που είχε και το χτύπημα που δέχτηκε αρχισε να αιμορραγεί στα κάτω ακρα του, αφήνοντας την τελευταία του πνοή πριν προλάβουν να παρεμβουν οι γιατροί. Τα ακριβη αίτια θα γίνουν γνωστά μετα την ανακοίνωση της νεκροψίας- νεκροτομής που διενεργήθη.

Ετσι έγινε το μοιραίο

Ηταν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, ο 42χρονος, πατέρας δύο μικρών παιδιών, κινούμενος με τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα του από το αεροδρόμιο προς το Τσαίρι, έχασε τον έλεγχο σε μια στροφή και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολόνα φωτισμού.

Ο ατυχος άνδρας τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά και με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Ρόδου στον χώρο της εστίασης.

Όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο έκαναν ότι μπορούσαν αλλά ήταν πλέον αργά. Οι γιατροί στο νοσοκομείο επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Ο 42χρονος, είχε αγοράσει πρόσφατα τη μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού προκειμένου να μετακινείται πιο άνετα από το σπίτι του στην επιχείρησή του. Θεωρούνταν έμπειρος οδηγός και προσγειωμένος άνθρωπος που έχαιρε εκτίμησης σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

H επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο χθες στο 3ο χλμ. Τσαΐρι-αεροδρομίου:

"Δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε στύλο της Δ.Ε.Η. με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Τα αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου".

Πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *