ροή ειδήσεων

Το κοινωνικό πρόσωπο του Κολοσσού



Σύσσωμη η ομάδα του Κολοσσού Ρόδου έδωσε το «παρών» σε φιλανθρωπική εκδήλωση... που έγινε στο ξενοδοχείο Sheraton για την παρουσίαση του προγράμματος Road 2 Awareness.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού:

«Η αθλητική και η προπονητική ομάδα του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS παραβρέθηκε με τα μέλη του ΔΣ κ. Παντελή Κουγιό και κ. Αντώνη Γιαννικουρή, σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort, την Κυριακή 28/09/14, για την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος Road 2 Awareness. Στηρίζουμε τη δράση και τις ενέργειες που υλοποιούνται όπως ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου παλαίμαχων, στις 6 Οκτωβρίου, ανάμεσα στον Άρη Αρχαγγέλου και τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Το ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort διοργάνωσε την Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου, εκδήλωση προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμα Road to Awareness και να μας ενημερώσει για τη μεγάλη πρωτοβουλία που έχει αναλάβει σαν μέλος της οικογένειας της Starwood Hotels & Resorts. Πιο συγκεκριμένα, διοργανώνει σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων βετεράνων του Άρη Αρχαγγέλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς, στις 06 Οκτωβρίου 2014, στις 17:00 στο Γήπεδο Αρχαγγέλου.

Παράλληλα με τον αγώνα, πραγματοποιείται μία λαχειοφόρος αγορά, με πλούσια δώρα, όπως αυθεντικές μπλούζες της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπογεγραμμένες από τους παίκτες της, αλλά και πακέτα διαμονής σε μερικά από καλύτερα ξενοδοχεία της Starwood, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα, από τη λαχειοφόρο αγορά και από τις χορηγίες των πολλών επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό, θα διατεθούν απευθείας για το έργο της UNICEF μέσα από το πρόγραμμα Road to Awareness της Starwood και το πρόγραμμα 100% Campaign της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η εταιρία Starwood Hotels & Resorts, μέλος της οποίας είναι το ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort, στηρίζει ενεργά τη Unicef, κλείνοντας το 2015 20 χρόνια συνεργασίας. Η πρωτοβουλία Road to Awareness είναι ένα μέρος της συνεργασίας αυτής, όπου κάθε ξενοδοχείο της Starwood συγκεντρώνει μέσα από ποικίλες δράσεις χρήματα τα οποία αποδίδονται για τους σκοπούς της Unicef. Από το 2008, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 2.5 εκ δολάρια για τη UNICEF, χάρη στον ενθουσιασμό και την υποστήριξη των εργαζομένων της Starwood.»

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *