ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: Γιατί είναι τόσο ήρεμοι πριν την εκτέλεσή τους οι όμηροι των Τζιχαντιστών;



Ένας Γάλλος δημοσιογράφος και πρώην όμηρος των τζιχαντιστών, αποκαλύπτει πώς τα θύματα που πρόκειται να αποκεφαλιστούν, είναι τόσο ήρεμα...

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, οι όμηροι φαίνονται ήρεμοι πριν την εκτέλεση αφού δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται να πεθάνουν στην πραγματικότητα.

Ο πολεμικός ανταποκριτής, Didier Francois, ο οποίος απελευθερώθηκε από τους τρομοκράτες νωρίτερα αυτό το έτος, δήλωσε ότι οι κρατούμενοι απειλούνται με εκτέλεση «αρκετές φορές» και οι τζιχαντιστές μαχητές πραγματοποιούν μακάβριες παρωδίες σταύρωσης.

Σχολιάζοντας τον άτυχο Βρετανός David Haines,που παρέμενε ήρεμος ακόμα και δευτερόλεπτα πριν από το θάνατό του, ο δημοσιογράφος είπε: «Δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι αυτή τη φορά θα ήταν αλήθεια».

Ο 53χρονος Γάλλος ανταποκριτής του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1 και τρεις άλλοι Γάλλοι δημοσιογράφοι αφέθηκαν ελεύθεροι τον Απρίλιο κοντά στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας.
Η γαλλική κυβέρνηση έχει αρνηθεί να πληρώσει τα λύτρα των 18 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά πολλοί πιστεύουν ότι τα χρήματα καταβλήθηκαν μέσω μεσαζόντων, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών επιχειρήσεων και τουρκικών μυστικών πρακτόρων.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο Foley υποβλήθηκε σε χειρότερα βασανιστήρια από τους άλλους αιχμαλώτους, διότι οι μαχητές βρήκαν μια εικόνα του αδελφού του, ο οποίος υπηρετεί στο στρατό,στον υπολογιστή του.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *