ροή ειδήσεων

Λύθηκε το πρόβλημα με τους παιδικούς σταθμούς



Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τοποθέτησης των παιδιών ωφελουμένων οικογενειών... σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεΑ, από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., βάσει της προκήρυξης 1551, της 2/7/2014, διαπιστώθηκε ότι από τους πόρους που είχαν διατεθεί μετά τη σύσκεψη της 12/08/2014, παραμένει αδιάθετο από τους Εθνικούς πόρους το ποσό των 23 εκ. € περίπου, εκ του συνολικού ποσού των 200 εκ. €.
Έτσι, σε συνεννόηση μεταξύ του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, του Υφυπουργού Εσωτερικών, κ. Γιώργου Ντόλιου, και των Υφυπουργών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ.κ. Βασίλη Κεγκέρογλου και Γιάννη Πλακιωτάκη, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ και της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., ενημερώθηκε η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., ότι θα διατεθεί το υπόλοιπο ποσό των 23 εκ. €, με απόλυτη τήρηση της προτεραιότητας, για κάλυψη των πρόσθετων θέσεων, που θα δηλώσουν οι Δημόσιοι και οι Ιδιωτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.

Μέσα στα πλαίσια αυτά, τα επόμενα εικοσιτετράωρα, η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. θα προσκαλέσει τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, να καταγράψουν και να ενημερώσουν για τις διαθέσιμες θέσεις, βάσει της δυναμικότητάς τους, προκειμένου να απορροφηθεί το υπόλοιπο των Εθνικών πόρων που ανέρχεται στο ποσό των 23 εκ. €.

airetos.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *