ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΈΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ . ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ 6 ΚΑΙ 2 ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ Ο ΓΕΊΤΟΝΑΣ ΜΟΥ...
ΝΑ ΕΧΕΙ 2 ΣΚΥΛΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ. ΕΙΤE ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ Ή ΤΟΥ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΟ ΣΚΥΛI ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΜIΛΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΤE ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ Ή ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ . ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΒΓΙΣΜΑΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΒΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΩΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ. Ο ΓΕΙΤΩΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚYΛΙ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΙ. ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙ. ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΚYΛΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑ 08:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΚYΛΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΗΤΑΝ "ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΗΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ" . ΚΑΛΕΣΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΝΟΔΩΜΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΙΝΕΙ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΝΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΑΒΓΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΠΙΑ ΕΞΑΝΤΗΣΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΚΟΜΕΝΟ ΑΞΟΝΑ) .ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΊΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΚΤΗΤΗΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ . ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΙΤΩΝΑ ΕΝΩΧΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ

ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ. ΚΑΝΩ ΕΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ. Η ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΓΕΙΤΩΝΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/9/14 17:25

    δεν εισαι ο μόνος. μεγαλη πληγη. ασε που γεμιζουν με τα κοπρανα τους τους δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/9/14 11:47

      το κοπρανο εισαι εσυ ο ιδιος!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/10/16 19:08

      Εχει αδικο ρε κοπριτη ?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/9/14 17:27

    Ασφαλιστικά μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/9/14 17:46

    ειναι θεμα χαρακτηρα και συμπεριφορας του καθε ζωοφιλου να σεβεται και το συνανθρωπο του η γειτονα....μην τυχει και μπλεξεις με αναιστητο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/9/14 17:48

    FILE MOY PREPH NA BRITE MIA LISH MAZH KAI EGO EXO SKILO KAI GABGIZE EIXA PROBLIMA ME TOYS GITONES PIGA STA KINIGETIKA EIDH STO RODINI KAI TOY AGORASA ENA KOLARO GABGISMATOS GIRO STA 60 EBRO SE LIGOTERO APO DYO IMERES TO SKILH ESTROSE KAI OYTE FOBATE EXOYN PERASH TRIA XRONIA TORA KAI DEN EXO PROBLIMATA PIA. MERIKH TA FOBOYNTE TA KOLARA LES KAI THA TOYS SKOTOSH TON SKYLO KATHE ALO FILI MOY EIXA TO KALITERO APOTELESMA KAI EXO TON KALITERO SKYLO TORA........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/9/14 18:06

    Ο νόμος λέει ότι τα σκυλιά δεν πρέπει να ενοχλεί τους γείτονες. Το σκυλί πρέπει να είναι μέσα στο σπίτι. Αυτό που θα κάνεις είναι, πρώτα θα πας στην αστυνομία, θα κάνεις μια καταγγελία, μετά θα πας στον εισαγγελέα και θα κάνεις μια εισαγγελική παραγγελία . Μετά κάθε φορά που θα άρχετε η αστυνομία, έχει πρόστιμο 500 Ευρώ κάθε φορά, μετά όταν αδειάζει η τσέπη του, να δεις πόσο θα φοβηθεί και για πότε θα του φύγει η μαγκιά του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/9/14 18:11

    file moy epidi ksero ti pernas se niotho ta idia ma ta idia akribos xoris kamia paralagi pernoysa epi xronia kai poles fores astinomia kai tsakomi tipota adika. ti lisi kai tora exo isixasi kai ola ine ok moy tin ipa tin ekana kai iremisa min ksanapas stin astinomia adika. tha mazepsete ipografes apo ti gitonia eki pera kai tha pas ston isagkelea kai to thema tha lithi egkihmena. prosexe min pas ston isagkelea xoris ipografes den tha kanis tipota.ayto kane soy eyxome na lithi kai na isixasis!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/9/14 18:17

    Πηγαινε σε έναν δικηγόρο,υπαρχει νομική λύση ...θα σου λένε αυτή τη να κανείς !Καλή επιτυχία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/9/14 18:46

    ΡΙΞΤΟΥ ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/9/14 10:20

      ΛΑΛΑΚΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ BRO

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/9/14 16:55

      τη φόλα φάτη εσύ Λαλάκια

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/9/14 02:53

      Ο βλακας λεμε...!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/9/14 06:39

      ρε παιδιά το παρεξηγήσατε το παλληκάρι... δεν καταλάβατε τι λέει??? Στο αφεντικό του λέει να ρίξει τη φόλα για να ησυχάσει ο ταλαίπωρος άνθρωπος... !!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος5/9/14 18:57

    Ε ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ!!!ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ..ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/14 20:05

      ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΒΓΙΣΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος5/9/14 20:48

    Υπαρχουν νομοι κοινης ησυχιας που ισχυουν για ολα κ ολους. Σε ωρα κοινης ησυχιας λοιπον, οταν γαυγιζει ο σκυλαρος, φωναξε την αστυνομια μονο για να καταγραψει το γεγονος (μην περιμενεις να σου δωσουν λυση), βγαλε βιντεο, κανε καταγγελια κ βαλε δικηγορο να κανει αγωγη. Βοηθαει επισης αν εχεις μαζεψει τουλαχιστον 2-3 αλλες υπογραφες απο ομοιοπαθεις γειτονες. Ξερω, λιγο extreme, κ χαλας τις σχεσεις με τον γειτονα μονιμα. Αλλα... δυστυχως δεν υπαρχει αλλη λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/9/14 21:24

    Θα πας στην Δ/νση Υγειας Προνοιας της Περιφερειας (Παλιο Νοσοκομειο) που ειναι η αρμοδια υπηρεσια και θα κανεις επωνυμη καταγγελια. Το σκυλι ειναι υποχρεωμενος να το εχει ΜΕΣΑ στο σπιτι του. Αν δεν κανει αυτα που πρεπει θα του κανει μηνυση η υπηρεσια.
    Οταν αρχισει και τρωει τα προστιμα το θεμα θα λυθει αμεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/6/20 18:26

      Το σκυλί είναι υποχρεωμένος να ΜΗΝ το έχει ΜΟΝΙΜΑ εκτός οικίας

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος5/9/14 21:44

    Απευθινθητε στον εισαγγελεα ροδου κ Μπουτσικο και θα λυθει το προβλημα σας
    σας το λεω αυτο γιατι η μητερα μου δουλευει στο κυνοκομειο ροδου και ξερει η μητερα μου οτι ο εισαγγελεας ροδου θα σας βοηθησει καλη επυτηχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/9/14 22:00

    Τάιζε τον και εσύ έξτρα να σκάσει από το φαγητό να ησυχάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/9/14 23:59

    ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/14 06:43

      Ρε φίλε εσύ που τα κόβεις όλα εύκολα... δώσε και σε μένα μια λύση... το μωρό του γείτονα κλαίει όλο το πρωί και εγώ δουλεύω 15 ώρες τη νύχτα... τι να κάνω για να κοιμηθώ??? μήπως να το κόψω??? πως γίνεται αυτό???

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος6/9/14 00:17

    ΦΑΕ ΦΟΛΑ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/9/14 10:22

    Kane antallagi toy spitioy soy na figeis.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/9/14 08:21

    Ομοιοπαθών δυστυχώς. Σε ακτίνα λίγων μέτρων από το σπίτι μου, υπάρχουν ΕΦΤΑ σκυλιά!
    Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα τρία που ο ιδιοκτήτης του τα έχει χύμα στην αυλή του μόνιμα.
    Εγώ είμαι στον τρίτο, πάνω από αυτήν την αυλή.
    Τις ανάγκες των σκυλιών, τα οποία παρεπιπτόντως είναι αμβολίαστα, τις μαζεύει όποτε θυμηθεί (μπορεί να περάσει και ένας μήνας).
    Επίσης έχει σκυλί και η διπλανή μου, που όποιο μηχανάκι ή αυτοκίνητο ακούσει βγαίνει στο μπαλκόνι και γαυγίζει πολύ.
    Η ιδιοκτήτρια δεν του λέει τίποτα ποτέ.
    Γενικά είναι μεγάλο θέμα. Και εγώ είχα σκυλί επί τόσα χρόνια αλλά πάντα μέσα στο σπίτι και πάντα καθαρό και με τις βόλτες του και τα εμβόλιά του.

    Αγνοώ τους χαζούς που κάνουν σχόλια τύπου ανταλλαγής σπιτιών. Επίσης ούτε οι φόλες είναι λύση εννοείται (εκτός αν τις φάνε τα ανεύθυνα αφεντικά).

    Πραγματικά συμπονώ αυτόν που έκανε την ανάρτηση γιατί εάν δεν το ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις. Τον παρακαλώ εάν έχει νέα με την υπόθεσή του να γράψει στα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/9/14 11:49

    Η αστυνομική διάταξη 3/96 "περί κοινής ησυχίας" προβλέπει και τα γαβγίσματα του σκύλου. Κάνε μήνυση ή αλλίως κάλεσε την αστυνομία το βράδυ μετά τις 11:30 και όταν έρθει πες τους ότι πρέπει να μηνύσουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου αυτεπάγγελτα, αρκεί εκείνη την ώρα να γαυγίζουν έντονα τα σκυλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/9/14 06:50

    Φίλε μην καταφύγεις σε καμία άλλη λύση εκτός από αυτή των υπογραφών από τους γείτονες και στον εισαγγελέα... μπορεί να βρεις το μπελά σου και να βρεθείς "κερατάς και δαρμένος"... πρόσεχε τι θα κάνεις... συμβουλέψου ένα δικηγόρο και κάνε αυτά που θα σου πει... ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΓΚΙΑ... ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ.. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΖΩΟ... αυτό το άμοιρο κάνει ό,τι του έμαθε ο κάφρος που το έχει...δε φταίει σε τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/10/14 09:05

    Περί .......σκύλων. Όλοι μας κατά καιρούς είχαμε κάποιο τετράποδο αλλά αυτό που συμβαίνει σε χωριό της Νότιας Ρόδου δεν έχει προηγούμενο!
    Υπάρχει μια συμμορία σκύλων - δολοφόνων, 3 σε αριθμό, οι οποίοι έχουν εξολοθρεύσει όλες τις γάτες του χωριού και αφού πλέον δεν έχει μείνει καμία, εξολοθρεύουν τους πιο μικρόσωμους σκύλους κάνοντας τους στην κυριολεξία....κομμάτια!
    Οι υπεύθυνοι των σκύλων όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα γι αυτό αλλά καμαρώνουν και από πάνω.
    Κάνω έκκληση στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να ασχοληθούν με το θέμα πριν να είναι αργά, γιατί ίσος ο επόμενος στόχος τους να είναι κάποιο μικρό παιδί που θα παίζει ανέμελο εκεί κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/10/14 21:15

    αφου δεν θελει να σε καταλαβει...που κολας?ψοφισε το το βρωμοσκυλο..να γλιτωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/9/16 14:42

      σκοτωστε τα κωλοσκυλα χωρις ελεος

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος13/10/14 21:54

    Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας και απο οτι καταλαβαίνω πολλές γειτονειές έχουν τον δικο τους ενοχλητικό γειτονα , με καποιο σκύλο ή σκυλιά. Το θέμα είναι οτι παρ' όλο που υπαρχει ένας νόμος απο το 2012 ο οποίος είναι υπερ του παθόντα η αστυνομία δεν δέχεται να τον εφαρμόσει. Εκείνη την ημέρα που με ώθησε να γραψω την καταγγελια είχα τηλεφωνική επικοινωνία με την αστυνομια και ζήτησα βάση του νομου που ψηφιστικε το 2012 να ερθει το αστυνομικο όργανο στο σπιτι μου και να καταγραψει την οχλαγωγία που δημιουργεί ο σκυλος του γείτονα. παρ' ολο που επέμενα για την εφαρμογή του νόμου η απάντηση ηταν να επικοινωνήσω την επόμενη μέρα το πρωί με τον διοικητή του Α.Τ. ? ( Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ: ΦΩΝΑΖΩ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ 300-400€ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ) . Αλλά τελικά ούτε αυτό είναι ικανοί να εφαρμόσουν. (Συγνώμη αλλά ......διακοσμητικά στοιχεία ....) Αφού τελικά διάβασα για τους κανόνισμους που κάποιος πρέπει να έχει στην κατοχή του κάποιο κατοικίδιο την φροντίδα και την αφοσίωση και για την οχληρία στον εξωτερικό χώρο, ο νομος δεν λεει οτι μονο ωρες κοινης ησυχιας το σκυλι δεν πρεπει να οχληρει αλλα καθ 'ολη την ημέρα και νυχτα . αυτο σημαινει οτι κατι παει στραβα με το σκυλι ή τον ιδιοκτητη που σημαινει την αφαιρεση της αδειας και κατοχης του σκυλου. μετα απο αυτα και αλλα πολλα που εμαθα για τα σκυλια και οχι μονο, αυτο που καταλαβα ............... στην ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΑΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. το πρόβλημα θα υφισταται και μην κατηγορειται αυτους που λενε για φολα γιατι εμείς σαν σύνολο δεν κινουμαστε για την προστασία του ζωου απο τον ιδιοκτητη του αλλα το αφηνουμε να καταληξει το ζωο απο κάποιον αγανακτησμένο. Καλώ καθε αγανακτισμένο να ακολουθησει και να μαζεψουμε υπογραφες, να δωσουμε το προβλημα μας στην φιλοζωική ετσι ωστε να τους δώσουμε την δύναμη να περάσει στην βουλή το πρόβλημα ετσι ωστε να ψηφιστεί νόμος που να προστατευει τα κατοικίδια αλλά και τους γείτονες απο τους ανεύθυνους ιδιοκτητες κατοικιδίων ζωων που να λαμβανεται σοβαρά απο την αστυνομια και για την μη εφαρμογη του να τιμωρειται ο υπαιτιος που δεν τον εφαρμοζει. ειναι τραβηγμενο αυτο αλλα ειναι καιρος και η αστυνομια να παψει (με το φοβο πια της τιμωριας) να εφαρμοζει τον νομο. Γιατι πλεον εγω και εσυ πληρωνουμε το κρατος για την ασφαλεια μας και εχουμε καθε δικαιωμα να απαιτουμε χωρις φοβο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/1/16 21:23

    Κάθε μέρα να καλεις αστυνομία.Στο τέλος θα την δώσουν αυτοι την λύση για να μην έρχονται συχνα. Το σκυλί δεν υπάρχει λογος να το φολιασης είναι κουτό και δεν φταιη και θα φέρουν άλλο.Εκτός εαν είσαι μάγκας και τον πιασης κρυφά τον ιδιοκτήτη και τον σαπίσης στο ξύλο αλλά να τον σακαταψεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος2/9/16 22:35

    Aπλα πραγματα. Ριχνεις στο σκυλι μπιφτεκακια με υπνωτικα μεσα. Και δεν σκοτωνεις το σκυλι (που δεν φταιει στην τελικη) και κοιμαστε μαζι τις ιδιες ωρες και ολα μελι-γαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *